Nieuws - v.v. Moerkapelle

Nieuws

Nieuws

Moerkapelle 1 weert zich goed en kon lang mee in de leuke Zuidplas streekderby tegen Groeneweg 1

Gisteren, 29 januari 16:15  Zaterdag 28 januari stond de steekderby v.v. Moerkapelle 1 - VV Groeneweg 1 op het programma. Een wedstrijd waar beide verenigingen al vanaf begin van de competitie naar uit hadden gekeken. Uit de plakboeken blijkt dat het 40 jaar geleden! was, seizoen 1982-1983, dat de beide eerste elftallen in competitieverband tegen elkaar hadden gespeeld. Maar eindelijk was het zaterdag zover. Een prachtige Zuidplas streekderby. Het publiek van beide verenigingen was in groten getale naar het sportpark de Wilde Veenen gekomen. Het was een mooie zonnige middag dus ook het weer zat lekker mee.meer »


Koploper Graaf Willem II VAC 1 boekt thuis eenvoudige zege op v.v. Moerkapelle 1

22 januari 16:45  Voor de eerste competitiewedstrijd na de winterstop reisde v.v. Moerkapelle 1 afgelopen zaterdag af naar Wassenaar om daar te spelen tegen de koploper, te weten, RKSV Graaf Willem II VAC 1. De vereniging heeft daar haar domicilie op het Sportpark De Roggewoning. meer »


Knappe zege van collectief v.v. Moerkapelle 1 thuis tegen RVC Celeritas 1

11 december 13:45  Zaterdag jl. speelde Moerkapelle 1, de thuiswedstrijd tegen RVC Celeritas 1. Voor Moerkapelle een volgende volstrekt onbekende tegenstander vanuit het centrum van Den Haag. Het was een extreem koude zaterdagmiddag, nog kouder dan vorige week. Moerkapelle had na het onnodige verlies van vorige week tegen SEV, zo voor de winterstop, nog wel wat goed te maken.meer »


Moerkapelle 1 verliest weer een uitwedstrijd, nu tegen SEV 1

4 december 17:45  Zaterdag jl. reisde Moerkapelle 1 af naar Leidschendam om daar op deze ijzig koude WK dag in november de uitwedstrijd te spelen tegen SEV 1. De KNVB had er, ook voor de jeugdelftallen, vandaag beter aan gedaan om het gehele programma te verplaatsen. Het was snerend koud met een ijskoude wind die de gevoelstemperatuur tot ver onder nul liet dalen.meer »


v. v. Moerkapelle 1 herpakt zich goed en wint thuis tegen v.v. Haagse Hout 1

27 november 15:00  Zaterdag jl. speelde Moerkapelle 1, de thuiswedstrijd tegen v.v. Haagse Hout 1. Een voor Moerkapelle volgende volstrekt onbekende tegenstander vanuit het centrum van Den Haag. Het moet voor de stadclubs toch ook een bijzondere aangelegenheid zijn om zover af te reizen naar een dorpsclubje, maar ja, dat beslist de KNVB voor ons allen.meer »


Moerkapelle 1 ten onder in Rotterdam tegen NOCKralingen 1

20 november 14:45  Zaterdag jl. reisde Moerkapelle 1, op een koude novemberdag, het weer is in een klap omgeslagen, naar Rotterdam voor de uitwedestrijd te spelen tegen het voor Moerkapelle onbekende NOCKralingen 1.meer »


Moerkapelle 1 komt thuis tegen FC Zoetermeer duidelijk te kort; 0-4

14 november 14:15  Zaterdag jl. speelde Moerkapelle 1 op een mooie novemberdag thuis tegen FC Zoetermeer. Afgelopen week was een van de gewaardeerde ereleden van de vereniging, de heer Klaas Huizinga overleden. Voorafgaande aan de wedstrijd werd vanwege dit overlijden 1 minuut stilte in acht genomen. Moerkapelle 1 had vorige week vriend en vijand verrast met de overwinning op Floreant. Vanmiddag zou duidelijk moeten worden of deze opsteker ook vanmiddag een resultaat zou kunnen opleveren. meer »


Moerkapelle 1 verrast en verslaat met solide voetbal buur Floreant in Boskoop op eigen terrein

6 november 16:15  Zaterdag jl. stond de uitwedstrijd tegen buur Floreant in Boskoop op het programma. Moerkapelle 1 mocht vandaag voor het eerst in deze competitie eindelijk weer eens tegen een oude bekende aantreden. Moerkapelle en Floreant kruisten in het verleden al meerdere keren de degens en laten we niet vergeten dat dit helaas een van de weinige, altijd gezellige, streekderby’s in deze competitie zal zijn. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!