Nieuws

Nieuws

Interview RTW FM met voorzitter v.v. Moerkapelle, clubarts en trainer bij de wedstrijd tegen VV Haastrecht

29 november 11:30  Theo Klomp al jaren lang onze vaste verslaggever bij uit en thuis wedstrijden van ons eerste elftal maakte namens RTW FM – De lokale omroep voor Waddinxveen en omgeving, deze keer voor de wedstrijd van v.v. Moerkapelle 1 tegen VV Haastrecht 1 op zaterdagmiddag 29 november een aantal interviews, bijgaande de interviews met de voorzitter, de clubarts van v.v. Moerkapelle en de hoofdtrainer. meer »

226x gelezen

Moerkapelle verliest dapper, koploper Haastrecht beter in mistroostige wedstrijd

28 november 12:30  Moerkapelle 1 speelde zaterdag 27 november, voor de eerste keer op het van een nieuwe grasmat voorziene hoofdveld, de competitiewedstrijd tegen koploper Haastrecht. Vandaag, wellicht de laatste wedstrijd van het jaar gelet op de nieuwe corona maatregelen. Het was evenals vorige week nu ook een mistroostig aanzien. Publiek verboden en donkere wolken pakte zich samen, het was koud en het regende hard van begin af aan. meer »


Moerkapelle 1 erg goed op dreef in de uitwedstrijd tegen v.v. Moordrecht, sluit de Zuidplasderby winnend af

21 november 14:45  Moerkapelle 1 speelde zaterdag jl. de eerste Zuidplas derby van het seizoen uit tegen v.v. Moordrecht 1. Door nieuwe corona maatregelen was er helaas weer geen publiek meer welkom. Door de donkere dag eind november en geen publiek deed het geheel op het sportpark “Het Lage” zich sfeerloos aan. Echter de beide elftallen maakten, zeker aan het begin, samen door veel inzet en strijd veel goed.meer »


Wedstrijd v v Moordrecht 1 - v.v. Moerkapelle 1 zaterdagmiddag is live te volgen op radio en www.rtw.nl

19 november 14:00  Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijd v v Moordrecht 1 - v.v. Moerkapelle 1 , maar deze wedstrijd is zaterdagmiddag live te volgen in het programma , SPORT OP ZATERDAG, VAN 14.00 TOT 17.00. uur op FM 105.8, DAB+7B en of WWW.RTW.NL presentatie Ronald Hogewoning.

158x gelezen

Moerkapelle 1 wint drie keer op rij, nu thuis winst op Goudarak 1

7 november 17:15  Moerkapelle 1 speelde zaterdag jl. thuis tegen Gouderak 1 nog een keer op veld 2. De vorige wedstrijd uit tegen Gouderak, in november 2019 ,eindigde in een gelijk spel. Moerkapelle begon vanmiddag zonder Van Nieuwkoop (afwezig) met De Bruin in de achterhoede.meer »


v.v. Moerkapelle 1 - VV Gouderak 1, zaterdag 6 november, wedstrijdbal geschonken door Jonker Ketelonderhoud

5 november 18:15  Zaterdag 6 november speelt Moerkapelle 1 thuis tegen VV Gouderak 1. De wedstrijdbal voor deze competitiewedstrijd is geschonken door Jonker Ketelonderhoud. meer »

122x gelezen

Moerkapelle 1 wint de streekderby in Waddinxveen tegen ASW 1

31 oktober 9:30  Moerkapelle 1 speelde zaterdag jl. de derby uit in Waddinxveen tegen buur ASW. Het was de eerste keer sinds de fusie club ASW, enkele jaren terug is overgestapt naar de zaterdag dat beide elftallen elkaar in een competitieduel ontmoeten. Het regende de gehele wedstrijd en soms heel flink. meer »


Moerkapelle 1 pakt in nieuw tenue tegen Stolwijk eerste punten van het seizoen

23 oktober 22:30  Moerkapelle 1 speelde zaterdag jl. thuis de competitiewedstrijd thuis tegen Stolwijk op veld 2, De thuisploeg start, nadat zij zojuist compleet nieuw tenues van de hoofdsponsoren, Reco en HT INFRA, dankbaar in ontvangst hadden genomen, vol goede moed. Er moeten punt(en) worden gepakt om vanaf de nul de weg naar boven in te zetten. Stolwijk staat al op 7 punten. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!