Nieuws

Nieuws

Moerkapelle 1 levert strijd en verovert punt in wedstrijd tegen Floreant 1 in Boskoop

16 mei 10:30  Zaterdagmiddag jl. reisde Moerkapelle 1 af naar Boskoop voor de wedstrijd tegen Floreant 1. De thuisclub staat derde op de ranglijst en doet mee in de strijd om een plaats in de nacompetitie. Moerkapelle kan elk punt gebruiken tegen de strijd om degradatie. Punt(en) verlies kunnen beide ploegen zich dus vandaag niet veroorloven. meer »


Koploper v v Haastrecht 1 weet moeiteloos te winnen van v.v. Moerkapelle 1

12 mei 12:00  Dinsdagavond 10 mei had de KNVB voor een volledig wedstrijdprogramma ingelast. Moerkapelle reisde die avond af naar koploper v v Haastrecht. Bij Moerkapelle trad aan zonder Verweij en Van den Berg die na zaterdag was geblesseerd. De thuisclub nam van meet af aan het heft in handen en begon de wedstrijd met een serie aanvallen op het doel van v.v. Moerkapelle. meer »


Dinsdagavond 10 mei 20:00 uur Haastrecht 1 - Moerkapelle 1 live verslag op RTW FM

10 mei 11:30  Na het moeizame gelijke spel tegen SPV '81 zaterdag jl. treed Moerkapelle 1 vanavond (dinsdag) al weer aan in de uitwedstrijd tegen v.v. Haastrecht 1. Het wordt voor Moerkapelle een belangrijke wedstrijd om afstand te houden op de degradanten in deze competitie. U kunt het verslag rechtstreeks beluisteren op RTW FM 105.8; DAB+, 7B, kanaal 47. of via de website van RTW, lees hiervoor verdermeer »

115x gelezen

Moerkapelle 1 laat thuis 2 punten liggen tegen SPV ’81 en nadert nu de gevaren zone

9 mei 12:00  Moerkapelle 1 speelde zaterdag jl. thuis tegen SPV ’81. De uitwedstrijd had Moerkapelle in de avonduren verloren. Moerkapelle kon vanmiddag redelijk compleet aantreden en ving onder meer aan met Kievit en Salm in de basis. Beide elftallen begonnen rustig met iet wat afwachtend voetbal en wellicht ook wel gespannen aan de wedstrijdmeer »


Moerkapelle 1 levert strijd in tweede helft maar beloont zichzelf niet tegen WDS

2 mei 10:15  Moerkapelle 1 speelde zaterdag jl. thuis tegen WDS uit Waarder Driebruggen. De uitwedstrijd had Moerkapelle na een 0-2 voorsprong alsnog verloren in de tweede helft. Moerkapelle kan elk punt goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. Het blijft lastig bij Moerkapelle om in een basisopstelling te kunnen beginnen. meer »


Moerkapelle niet bij machte om strijdlustig Gouderak aan de IJsseldijk te verslaan.

25 april 11:45  Moerkapelle 1 speelde zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen V V Gouderak, langs de Hollandse IJssel. Beide ploegen hebben de punten hard nodig om de degradatiezonde van zich af te houden. Moerkapelle had de thuiswedstrijd eerder dit seizoen weten te winnen. Dus Gouderak had thuis wat goed te maken. meer »


Moerkapelle 1 wint in matige wedstrijd thuis niet van ASW, Koorevaar belangrijk voor 1 punt

17 april 22:15  Moerkapelle 1 speelde zaterdag jl. thuis tegen buur ASW uit Waddinxveen. Voor ASW van belang om punten te behalen om de degradatie te ontlopen en voor Moerkapelle een belangrijke wedstrijd om weg te bij de laatste vier degradatie kandidaten. meer »


De Gooijer schiet Moerkapelle 1 in laatste minuten alsnog langszij V V Stolwijk 1

11 april 11:45  Moerkapelle 1 speelde zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen V V Stolwijk. Beide ploegen hebben de punten hard nodig om de degradatiezonde van zich af te houden. Moerkapelle had de thuiswedstrijd eerder dit seizoen met 2-1 weten te winnen. Dus Stolwijk had thuis wat goed te maken.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!