Nieuws

Nieuws

BZAV 2021: Wel of niet dit jaar? Deelnemers kunnen zich melden.

Vandaag, 22 april 21:15  Nu de terrassen weer open gaan en we op onze club dit seizoen misschien toch nog wat activiteiten kunnen ontplooien wil de BZAV commissie graag weten welke teams er mogelijk mee willen doen. Heb je interesse en weten onder welke voorwaarden we mogelijk spelen? Lees snel verder!meer »

42x gelezen

Laatste groet aan Erevoorzitter Cor Rutgrink

17 april 18:00  Vanmiddag, 17 april 2021, was er de gelegenheid om een laatste groet te brengen aan onze Erevoorzitter Cor Rutgrink die vorige week is overleden. Dankbaar zijn wij dat wij bij zijn en onze vereniging hierbij hebben mogen stilstaan. meer »

391x gelezen

Rouwkaart Erevoorzitter Rutgrink en digitale condoleance mogelijkheid

14 april 19:45  Na de twee eerdere berichten met betrekking tot het overlijden van onze Erevoorzitter Rutgrink treft u bijgaand de rouwkaart en digitale condoleance mogelijkheid aan.meer »

594x gelezen

Gelegenheid voor een laatste groet aan onze Erevoorzitter Cor Rutgrink; zaterdag 17 april

14 april 12:45  Eerder de week stelde wij u in kennis van het trieste bericht van het overlijden van onze Erevoorzitter. De familie heeft de wens om Cor zijn voetbalvrienden en mensen die direct hierbij betrokken waren de mogelijkheid te bieden hem een laatste groet te kunnen brengen. v.v. Moerkapelle stelt dit zeer op prijs en werkt hier vanzelfsprekend, met strikte in acht name van de corona regels, volgaarne aan mee. Het was onze Erevoorzitter die zoveel voor velen en onze vereniging heeft betekend. meer »

1069x gelezen

Triest bericht: Ere voorzitter v.v. Moerkapelle de heer C. F. Rutgrink overleden

11 april 21:00  Vandaag namen wij kennis van intens trieste bericht dat, na een slopende ziekte, de heer C.F. Rutgrink, voor bekende Cor, zaterdag jl. op 72 jarige leeftijd is overleden. Een enorm verlies voor zijn familie op de eerste plaats en ook voor onze vereniging. De heer Rutgrink was Ere voorzitter en erelid van onze vereniging.meer »

1021x gelezen

Nieuwe hoofdtrainer seizoen 2021 -2022 wordt Gerald van der Klok

25 februari 21:45  Met ingang van het nieuwe seizoen zal Gerald van der Klok verantwoordelijk worden voor de herenselectie van v.v. Moerkapelle. Na een selectie proces, waarbij spelers, trainers en Technische Commissieleden betrokken waren is dit de uitkomst van een zorgvuldig doorlopen proces.meer »

623x gelezen

Help u zelf en v.v. Moerkapelle met een warme trui (Hoodie) de winter door.

13 februari 20:00  Onze kledingleverancier Voetbalshop Capelle heeft in deze koude periode voor u en ook een beetje voor onze vereniging een aantrekkelijke aanbieding. Zij hebben een prachtige Hoodie voor u in de aanbieding voor slechts € 29,99. meer »

575x gelezen

Nieuws up-date KNVB het coronavirus en de gevolgen voor het amateurvoetbal

4 februari 15:30  Beste leden, Het is jammer genoeg al weer enkele maanden dat het spelen van wedstrijden vanwege het corona virus niet mogelijk is. Gisteren ontvingen wij bijgaand bericht van de KNVB met route kaart. Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte van de verdere ontwikkelingen zodra die er zijn. meer »

255x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!