Nieuws

Nieuws

Inning contributie seizoen 2021-2022

19 oktober 22:30  Afgelopen week zijn de contributienota‚Äôs voor het seizoen 2021-2022 per mail of post verstuurd. Indien je gebruikt maakt van automatische incasso zal de contributie omstreeks 28 oktober 2021 van je rekening worden afgeschreven. meer »

84x gelezen

Plus spaaractie ook voor v.v. Moerkapelle; Sparen voor je club tot 20 november

11 oktober 20:15  De Plus supermarkten staan komende maanden met een speciale actie klaar voor de verenigingen, ook in Moerkapelle. Daarom kunnen klanten sparen voor verenigingen. Met deze spaaractie wil de Plus verenigingen financieel een steuntje in de rug geven. Geef daarom ook v.v. Moerkapelle zo een steuntje in de rug. Om je punten aan v.v. Moerkapelle te schenken kun je de unieke code op de Plus voucher online activeren op de actiesite of lever de vouchers in bij een van onze bestuursleden, dan verzorgen wij de rest. We zijn goed op weg met onze deelname maar de weg is nog lang want de actie duurt tot 20 november. Volhouden dus is ons verzoek ! Blijf sparen voor v.v. Moerkapelle ! Lees snel verder hoe dit werkt.meer »

234x gelezen

Renovatie hoofdveld start volgende week ,18 oktober, trainingsschema aangepast

11 oktober 12:15  In augustus berichten wij u over het feit dat de gemeente besloten had om in oktober te starten met de vervanging van ons hoofdveld. De aanvang van de renovatie gaat volgens planning begin volgende week van start en zal als het goed is en goed gaat vier weken in beslag nemen. meer »

226x gelezen

Erelid Rinus Zijderhand overleden (vervolg)

27 september 8:45  Enkele dagen terug stelde wij u in kennis van het bericht van het overlijden van ons erelid Rinus Zijderhand. Wij eindigden dit bericht dat nadere informatie zou volgen zodra dit bekend is. meer »

321x gelezen

Vanaf 25 september weer nieuwe Corona richtlijnen van kracht

25 september 13:45  Sinds vandaag 25 september zijn er weer nieuwe Corona richtlijnen van kracht. de 1,5 meter mogen we loslaten maar er zijn weer nieuwe richtlijnen met name voor de kantine en terrassen. meer »

149x gelezen

Erelid v.v. Moerkapelle Rinus (M.C.) Zijderhand overleden

25 september 9:15  Vandaag namen wij met grote verslagenheid kennis van trieste bericht dat, na een geduldige gedragen ziekte, ons trouwe erelid en voormalig bestuurslid, de man die daarna tot voor kort verschillende functies binnen onze vereniging vervulde, M.C. Zijderhand, voor bekende Rinus, vrijdagavond jl. op 77 jarige leeftijd is overleden.meer »

655x gelezen

v.v. Moerkapelle 1 - v.v. Cabauw 1 wedstrijdbal geschonken door Zeeuw & Zeeuw

24 september 21:30  De wedstrijdbal voor de wedstrijd van v.v. Moerkapelle 1 - v.v. Cabauw 1 is geschonken door autodealer Zeeuw & Zeeuw. Wij danken dit bedrijf voor het beschikbaar stellen van de wedstrijd bal.meer »

66x gelezen

v.v. Moerkapelle verwelkomt nieuwe sponsoren

17 september 12:00  In de afgelopen periode heeft de sponsorcommissie van onze vereniging niet stil gezeten. Wij zijn blij dat we u in deze bijzondere periode een aantal nieuwe sponsoren hebben mogen verwelkomen. Dit zijn onder meer:meer »

284x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!