Nieuws - v.v. Moerkapelle

Nieuws

Nieuws

v.v. Moerkapelle en hoofdtrainer Van der Klok verlengen contract met nog één seizoen

20 januari 13:30  Over de prestaties en mogelijke contractverlenging van de hoofdtrainer Gerald van der Klok, voerden de Technische commissie en het bestuur van v.v. Moerkapelle afgelopen periode een aantal evaluerende gesprekken met een delegatie van selectiespelers, stafleden en de trainer zelf. meer »

216x gelezen

BZAV 2023 - 40ste editie: Tussen 30 mei en begin juli. Deelnemers kunnen aanmelden!

15 januari 12:00  Dit jaar organiseert v.v. Moerkapelle een speciale 40ste editie van het jaarlijkse prestigieuze BedrijfsZomerAvondVoetbaltoernooi. Vanaf 30 mei tot en met begin juli zal het toernooi op voornamelijk maandag en vrijdag op ons sportcomplex worden gespeeld. Lees snel verder voor alle speeldata en informatie voor aanmeldingmeer »

222x gelezen

Nieuwjaarstoespraak 2023 Voorzitter Zijderhand

9 januari 18:45  Naast de samenvatting van de Nieuwjaarsbijeenkomst en Nieuwjaarswedstrijd treft u onderstaand de tekst van de Nieuwjaarstoespraak van de voorzitter aan.meer »

222x gelezen

Druk bezochte nieuwjaarsreceptie, voorafgegaan door Nieuwjaar wedstrijd, Jubilarissen gehuldigd en Lid van Verdienste benoemd

9 januari 16:30  Het was met bijna 200 vrouwen en mannen een geslaagd en gezellig samenzijn zaterdag 7 januari jl. De zeer drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst 2023 werd voorafgegaan door een wedstrijd tussen het huidige eerste elftal en een elftal van oud eerste elftal spelers. Tijdens de receptie vond de toespraak van de voorzitter plaats, de huldigingen van jubilarissen en tot slot werd Ron Kievit benoemd tot Lid van Verdienste. meer »

365x gelezen

Record opbrengst Grote Clubactie 2022 met dank aan onze verkopers

9 december 16:45  Dankzij 140 leden/verkopers, waarvan enkele topverkopers, en van zelfsprekend ook al onze kopers van de loten van de Grote Club actie 2022 heeft v.v. Moerkapelle dit jaar weer een record aan loten verkocht! meer »

153x gelezen

Even iets anders dan voetbal, een verzoek van een van onze leden, Dana Huijzer

8 december 14:00  Dana gaat in de zomer van 2023 meewerken aan een project in Tanzania en is op zoek naar sponsoring. Niet voor haarzelf, die kosten draagt ze zelf, maar wel om projecten daar te ondersteunen.meer »

228x gelezen

In Memoriam Erelid Klaas Huizinga overleden

9 november 14:15  Vorige week dinsdag ontvingen wij het trieste bericht dat één van onze ereleden en oud-bestuursleden, tot nu toe rustend-lid, van onze vereniging, Klaas Huizinga, dinsdag 8 november jl., op 78 jarige leeftijd is overleden. meer »

636x gelezen

Inleveren boekjes Grote Clubactie zaterdag 5 november 2022

3 november 15:15  De Grote Clubactie 2022 loopt momenteel. De boekjes zijn via Johan Klomp aan onze (jeugd) spelers uitgereikt. De verkoopboekjes graag inleveren op zaterdagochtend 5 november in de Commissiekamer. Met de loten van de Grote clubactie zijn ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen. meer »

99x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!