Nieuws

Nieuws

Sport zomer actie van onze sponsor Zeeuw & Zeeuw ook interessant voor v.v. Moerkapelle

29 juli 11:45  Zeeuw & Zeeuw vindt het belangrijk om op lokaal gebied sportverenigingen te ondersteunen. Zeker na een moeilijke periode van lock downs kunnen veel lokale sportverenigingen een extra duwtje in de rug goed gebruiken.meer »

120x gelezen

Werkzaamheden Veld 3 plaatsing noodlokalen Keyzerschool

1 juli 16:15  Zoals al is waar te nemen vinden er momenteel werkzaamheden plaats op ons natuurgrasveld aan de zijde van de Koningsspil. Dit ter voorbereiding voor het plaatsen van twee noodlokalen op deze locatie.meer »

219x gelezen

Voorlopige team-indeling jeugd seizoen '21-'22

1 juli 12:00  De afgelopen maanden is de jeugdcommissie weer flink aan het puzzelen geweest om al onze jeugdleden zo goed mogelijk in te delen in de juiste teams. Hieronder vind u de voorlopige team-indeling voor het seizoen 2021-2022 incl. korte toelichting.meer »

466x gelezen

Het is gelukkig zover ! Heel belangrijke versoepelingen van de corona maatregelen vanaf 26 juni 2021

25 juni 16:30  Beste leden, Vanaf, morgen zaterdag 26 juni, mogen ook alle senioren weer volledig trainen én mogen ze weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen. Verenigingsleven, vriendenteams, voetbalhumor en vooral leuke wedstrijden op onze eigen velden. meer »

154x gelezen

v.v. Moerkapelle zoekt voetballers en voetbalsters!!

23 juni 7:30  v.v. Moerkapelle zoekt voetballers en voetbalsters, we zijn vooral opzoek naar voetballers / voetbalsters in de leeftijd 13 t/m 16 jaar, maar uiteraard zijn alle leeftijdscategorieën van harte welkom bij onze gezellige vereniging!! meer »

127x gelezen

Samenwerking hoofdsponsors HT INFRA en RECO met v.v. Moerkapelle gecontinueerd

10 juni 12:15  v.v. Moerkapelle is erg blij met de continuering van de samenwerking met de beide hoofdsponsors HT INFRA en RECO.meer »

197x gelezen

Uit het AD in de rubriek van wieg tot graf een artikel over Ere-voorzitter C. F. Rutgrink

3 juni 17:00  Op 3 juni verscheen in het Algemeen Dagblad, in de rubriek van wieg tot graf, een lezenwaardig artikel over de heer C.F. Rutgrink, onze Ere-voorzitter, waar wij in april jl. afscheid van hebben moeten nemen.. meer »

274x gelezen

Alle verkopers grote club actie ontvangen bedankje voor hun inzet.

3 mei 14:00  Een aantal maanden geleden hebben we jullie laten weten dat er dankzij onze fanatieke verkopers en kopers een recordbedrag van € 2.363,20 is binnengehaald met de grote club actie. Een aantal weken geleden hebben we eindelijk onze verkopers kunnen bedanken voor hun inspanningen.(bekijk in de eindranglijst hoeveel loten jij verkocht heb)meer »

337x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!