Nieuws - v.v. Moerkapelle

Nieuws

Nieuws

Moerkapelle 1 NOC Kralingen 1 (15-04-2023) Pupil van de week Wesley van Brandwijk

28 april 16:15  Met excuses vororde wat latere plaatsing van dit artikel. Wesley van Brandwijk was enkele weken geleden onze Pupil van de week bij de wedstrijd Moerkapelle 1 - NOC Kralingen 1  Moerkapelle 1 speelde op zaterdag 15 april een 6 punten wedstrijd  om degradatie te voorkomen, maar moest het helaas doen zonder een aantal vaste waarde in het basis elftal. meer »

158x gelezen

Moerkapelle 1 verspeelt, ondanks voorsprong, toch twee punten tegen Zestienhoven

12 maart 13:30  Moerkapelle 1 speelde zaterdag jl. thuis tegen Zestienhoven. Moerkapelle had de uitwedstrijd na vlak voor tijd nog op voorsprong te hebben gestaan, net aan verloren. Dit gaf enig perspectief om vanmiddag de punten thuis te weten te behouden om niet verder in de degradatie problemen te verzeilen. meer »


v.v. Moerkapelle en hoofdtrainer Van der Klok verlengen contract met nog één seizoen

20 januari 13:30  Over de prestaties en mogelijke contractverlenging van de hoofdtrainer Gerald van der Klok, voerden de Technische commissie en het bestuur van v.v. Moerkapelle afgelopen periode een aantal evaluerende gesprekken met een delegatie van selectiespelers, stafleden en de trainer zelf. meer »

278x gelezen

BZAV 2023 - 40ste editie: Tussen 30 mei en begin juli. Deelnemers kunnen aanmelden!

15 januari 12:00  Dit jaar organiseert v.v. Moerkapelle een speciale 40ste editie van het jaarlijkse prestigieuze BedrijfsZomerAvondVoetbaltoernooi. Vanaf 30 mei tot en met begin juli zal het toernooi op voornamelijk maandag en vrijdag op ons sportcomplex worden gespeeld. Lees snel verder voor alle speeldata en informatie voor aanmeldingmeer »

416x gelezen

Nieuwjaarstoespraak 2023 Voorzitter Zijderhand

9 januari 18:45  Naast de samenvatting van de Nieuwjaarsbijeenkomst en Nieuwjaarswedstrijd treft u onderstaand de tekst van de Nieuwjaarstoespraak van de voorzitter aan.meer »

351x gelezen

Druk bezochte nieuwjaarsreceptie, voorafgegaan door Nieuwjaar wedstrijd, Jubilarissen gehuldigd en Lid van Verdienste benoemd

9 januari 16:30  Het was met bijna 200 vrouwen en mannen een geslaagd en gezellig samenzijn zaterdag 7 januari jl. De zeer drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst 2023 werd voorafgegaan door een wedstrijd tussen het huidige eerste elftal en een elftal van oud eerste elftal spelers. Tijdens de receptie vond de toespraak van de voorzitter plaats, de huldigingen van jubilarissen en tot slot werd Ron Kievit benoemd tot Lid van Verdienste. meer »

464x gelezen

Record opbrengst Grote Clubactie 2022 met dank aan onze verkopers

9 december 16:45  Dankzij 140 leden/verkopers, waarvan enkele topverkopers, en van zelfsprekend ook al onze kopers van de loten van de Grote Club actie 2022 heeft v.v. Moerkapelle dit jaar weer een record aan loten verkocht! meer »

245x gelezen

Even iets anders dan voetbal, een verzoek van een van onze leden, Dana Huijzer

8 december 14:00  Dana gaat in de zomer van 2023 meewerken aan een project in Tanzania en is op zoek naar sponsoring. Niet voor haarzelf, die kosten draagt ze zelf, maar wel om projecten daar te ondersteunen.meer »

273x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!