Nieuws - v.v. Moerkapelle

Nieuws

Nieuws

Hoofdtrainer Van der Klok vertrekt aan het einde van dit seizoen bij v.v. Moerkapelle

27 november 20:30  Onze hoofdtrainer Gerald van der Klok heeft ons eind vorige week laten weten dat hij aan het einde van het seizoen gaat stoppen als trainer van v.v. Moerkapelle. Na het bestuur en de spelersgroep te hebben ingelicht, waarin hij aangaf dat hij vindt dat drie seizoenen oké is voor een trainer en een club. meer »

241x gelezen

JO13-1 heeft SUPERLOT gekocht!!

10 november 9:00  Na de JO15-1 heeft ook JO13-1 gezamenlijk een Superlot gekocht. Dus ook zij maken 50x kans op leuk prijzen, en hebben met dit fantastische initiatief de vereniging enorm gesteund. Wij willen de JO13 dan ook bedanken voor de aankoop van dit Superlot. Afgelopen week hebben we het lot tijdens een training overhandigd aan de aanwezige spelers.meer »

143x gelezen

Inning contributie seizoen 2023-2024

16 oktober 20:30  Deze week zijn de contributienota’s voor het seizoen 2023-2024 per mail of post verstuurd. Indien je gebruikt maakt van automatische incasso zal de contributie omstreeks 27 oktober 2023 van je rekening worden geïncasseerd. meer »

546x gelezen

In memoriam lid van verdienste Theo Immerzeel

9 oktober 16:30  Afgelopen weekeinde ontvingen wij het trieste bericht dat één van onze leden van verdienste, voormalig lid, Theo Immerzeel, vorige week vrijdag 6 oktober, op 65-jarige leeftijd is overleden. Theo was al sinds lange tijd lid van verdienste van onze vereniging. meer »

516x gelezen

Vanaf komend seizoen 2023 -2024 wordt een aangescherpt takenbeleid van toepassing

7 juli 12:30  Beste leden, We zijn in de afronding van het huidige speelseizoen bij v.v. Moerkapelle. Afgelopen weken werd het succesvolle BZAV toernooi gespeeld. Binnenkort gaan vele genieten van een welverdiende zomervakantie. Vanuit de vrijwilligerscommissie en het bestuur hebben we teruggekeken, en kijken we vooruit op aankomend seizoen. Er zijn afgelopen jaar successen gevierd en uitdagingen met elkaar opgelost. We willen alle leden en vrijwilligers die de bijdrage hebben geleverd hiervoor graag bedankten. Ook komend seizoen hebben we de inzet van allen wederom hard nodig. meer »

511x gelezen

Beste v.v. Moerkapellenaren: Oproep aan alle spelende leden, vergeet uw verplichte verenigingstaken niet !

25 juni 22:00  We zijn in de afronding van het huidige speelseizoen bij onze vereniging. Nu nog wordt het mooie Bedrijfszomeravondvoetbal toernooi gespeeld. Het is vele avonden druk langs onze velden, dat is mooi en een goed teken maar …. om alle verenigingstaken goed en tijdig uitgevoerd te krijgen is voor de vrijwilligerscommissie elke week weer een hele tour en zoektocht. meer »

362x gelezen

Help mee aan de opbouw van ons archief! Vandaag is morgen geschiedenis

23 juni 13:15  Dat voor ons eerste elftal het geen succesvol seizoen was en dat ons JO19 team juist kampioen werd weten we nu nog wel. Maar vandaag is morgen geschiedenis. Naarmate de tijd verstrijkt raken zaken in de vergetelheid. Lees verder meer »

362x gelezen

Jannie onze ere-vrijwilligster, 85 jaar en verricht nog dagelijks vele werkzaamheden voor de vereniging

10 juni 12:00  Jannie, wie kent haar niet bij v.v. Moerkapelle, onze ere-vrijwilligster, is afgelopen donderdag 85 jaar geworden. Zelfs deze avond wilde ze haar dienst bij het BZAV toernooi niet laten schieten en stond ze achter de bar. Daar werd ze verrast door de versiering en een attentie vanuit de vereniging. meer »

523x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!