Kleding v.v. Moerkapelle - v.v. Moerkapelle

Kleding v.v. Moerkapelle

Kleding v.v. Moerkapelle

v.v. Moerkapelle heeft, voor de kledinglijn van Masita type Brasil, een samenwerkingsverband met "100% Voetbal" uit Capelle aan den IJssel, voorheen genaamd Kean Sport. Hierdoor zijn artikelen eenvoudig aan te schaffen voor aantrekkelijke prijzen.

Deze v.v. Moerkapelle - kledinglijn Masita Type Brasil bestaat uit een tenue voor junioren en senioren. Uiteraard sluit de kledinglijn aan bij de kleuren van onze vereniging.

De prijzen voor onze leden van de in de v.v. Moerkapelle-kledinglijn benoemde artikelen, in de kleuren en inclusief logo van de v.v. Moerkapelle, zijn op deze avonden in onze kantine te bezichtigen. Voor de artikellijn en prijzen zie [deze PDF].

Er zijn uiteraard nog veel meer artikelen te bekijken en op bestelling te verkrijgen, zoals trainingsbroekjes, T-shirts, voetbalkousen, etc.

Samen met 100% Voetbal zorgt v.v. Moerkapelle ervoor dat leden deze aantrekkelijk geprijsde sportkleding op locatie kunnen bezichtigen en aanschaffen.
Op verkoopavonden zal er ook de mogelijkheid zijn om doormiddel van een inschrijfformulier een 100% Voetbal klantenkaart te ontvangen. Via deze kaart kunt u voor toekomstige aankopen bij 100% Voetbal kortingen ontvangen. Tevens helpt u ons als club zo ook aan een extraatje.    

Hou voor data van deze verkoopavonden deze website in de gaten!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!