Sponsoring - v.v. Moerkapelle

Sponsoring

Sponsoring

De nieuw gevormde sponsorcommissie zal op korte termijn meer informatie op deze pagina tonen.

Aannemersbedrijf Van der Helm nieuwe shirtsponsor JO8 team

20 april 16:15  Sinds vorige week loopt ons JO8-2 team er weer netjes bij. Aannemersbedrijf Van der Helm, vertegenwoordigt door de heer Bram Dros, sponsort de komende jaren een jeugdteam bij onze vereniging.meer »

315x gelezen

Samen betrokken bij v.v. Moerkapelle een van onze vaste vrijwilligers Remon de Bruin en een van onze sponsoren Otto Verzekeringen samen

21 juli 13:00  Afgelopen periode ontvingen wij bijgaand artikel van Remon en Lisette met als titel " Samen met het gezin, familie, vrienden, Voetballen en Otto" Een lezenswaardig artikel over gezin, vrienden en voetbal en tegelijkertijd ook samen betrokken bij Otto verzekeringen en Hypotheken. meer »

505x gelezen

Otto Verzekeren en Hypotheken, Otto regelt het, continueert ook het sponseren middels een dubbel reclamebord

17 maart 14:00  Zoals eerder aangekondigd continueert Otto Verzekeren en Hypotheken, ofwel Otto regelt het, naast de sponsoring van een jeugdteam onder meer ook het sponseren middels reclameborden. Afgelopen week heeft de contract ondertekening door de heer Otto en Sebastiaan van der Zee namens v.v. Moerkapelle plaatsgevonden. Wij dank Otto Verzekeren en Hypotheken hartelijk hiervoor vanuit v.v. Moerkapelle.meer »

515x gelezen

Jeugdteam JO11-2 in kleding van nieuwe shirtsponsor Van der Linden Groep

27 november 10:45  Zoals wij enkele weken geleden aankondigden heeft ons jeugdteam JO11-2 een nieuwe shirt sponsor gevonden in de Van der Linden Groep. Bijgaand een kiekje van de blije spelertjes. meer »

277x gelezen

Twee jeugdteams in nieuwe kleding van sponsoren Otto en Van der Linden Groep

11 november 14:15  Van der Linden Groep nieuwe jeugdteam shirtsponsor bij v.v. Moerkapelle en Otto Verzekeren en Hypotheken, Otto regelt het ,continueert sponsoring bij v.v. Moerkapellemeer »

369x gelezen

v.v. Moerkapelle heet nieuwe sponsor Royal Brinkman welkom

19 april 12:15  Recent heeft v.v. Moerkapelle een nieuwe sponsor, Royal Brinkman, welkom geheten. Royal Brinkman is de Global specialist in horticulture. meer »

493x gelezen

Geslaagde sponsoravond bij v.v. Moerkapelle met gastspreker Heini Otto

27 november 15:00  Na de succes volle sponsoravond in mei van dit jaar bij Peter van den Berg, voor het bedrijfsbezoek aan Berg Banket, heeft onze Sponsorcommissie, zoals de afgelopen jaren een aantal keer per jaar is gebeurd, op maandagavond 26 november als blijk van waardering voor haar sponsoren, en leden van de club van 50 van v.v. Moerkapelle een avond georganiseerd met een bekende gastspreker uit de voetbalwereld.meer »

512x gelezen

Verkoop 21 november kleding VV Moerkapelle

16 november 17:00  Toe aan nieuwe voetbalkleding? Kom dan op maandag 21 november tussen 18,00 en 20.00 uur naar de voetbalkantine! V.V. Moerkapelle heeft, voor de kledinglijn van Masita type Brasil, een samenwerkingsverband met "100% Voetbal" uit Capelle aan den IJssel, voorheen genaamd Kean Sport. Hierdoor zijn artikelen eenvoudig aan te schaffen voor aantrekkelijke prijzen. Tassen, regenjassen en trainingskleding kan dan worden besteld. Wellicht een leuk idee voor de Sint?meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!