Sponsoring

Sponsoring

De nieuw gevormde sponsorcommissie zal op korte termijn meer informatie op deze pagina tonen.

Otto Verzekeren en Hypotheken, Otto regelt het, continueert ook het sponseren middels een dubbel reclamebord

17 maart 14:00  Zoals eerder aangekondigd continueert Otto Verzekeren en Hypotheken, ofwel Otto regelt het, naast de sponsoring van een jeugdteam onder meer ook het sponseren middels reclameborden. Afgelopen week heeft de contract ondertekening door de heer Otto en Sebastiaan van der Zee namens v.v. Moerkapelle plaatsgevonden. Wij dank Otto Verzekeren en Hypotheken hartelijk hiervoor vanuit v.v. Moerkapelle.meer »

229x gelezen

Jeugdteam JO11-2 in kleding van nieuwe shirtsponsor Van der Linden Groep

27 november 10:45  Zoals wij enkele weken geleden aankondigden heeft ons jeugdteam JO11-2 een nieuwe shirt sponsor gevonden in de Van der Linden Groep. Bijgaand een kiekje van de blije spelertjes. meer »

180x gelezen

Twee jeugdteams in nieuwe kleding van sponsoren Otto en Van der Linden Groep

11 november 14:15  Van der Linden Groep nieuwe jeugdteam shirtsponsor bij v.v. Moerkapelle en Otto Verzekeren en Hypotheken, Otto regelt het ,continueert sponsoring bij v.v. Moerkapellemeer »

232x gelezen

v.v. Moerkapelle heet nieuwe sponsor Royal Brinkman welkom

19 april 12:15  Recent heeft v.v. Moerkapelle een nieuwe sponsor, Royal Brinkman, welkom geheten. Royal Brinkman is de Global specialist in horticulture. meer »

401x gelezen

Geslaagde sponsoravond bij v.v. Moerkapelle met gastspreker Heini Otto

27 november 15:00  Na de succes volle sponsoravond in mei van dit jaar bij Peter van den Berg, voor het bedrijfsbezoek aan Berg Banket, heeft onze Sponsorcommissie, zoals de afgelopen jaren een aantal keer per jaar is gebeurd, op maandagavond 26 november als blijk van waardering voor haar sponsoren, en leden van de club van 50 van v.v. Moerkapelle een avond georganiseerd met een bekende gastspreker uit de voetbalwereld.meer »

413x gelezen

Verkoop 21 november kleding VV Moerkapelle

16 november 17:00  Toe aan nieuwe voetbalkleding? Kom dan op maandag 21 november tussen 18,00 en 20.00 uur naar de voetbalkantine! V.V. Moerkapelle heeft, voor de kledinglijn van Masita type Brasil, een samenwerkingsverband met "100% Voetbal" uit Capelle aan den IJssel, voorheen genaamd Kean Sport. Hierdoor zijn artikelen eenvoudig aan te schaffen voor aantrekkelijke prijzen. Tassen, regenjassen en trainingskleding kan dan worden besteld. Wellicht een leuk idee voor de Sint?meer »


Club van 50 v.v. Moerkapelle sponsort nieuwe doeltjes voor Jeugd en Senioren

6 november 16:00  De jeugd groeit binnen V.V. Moerkapelle! Dit is zeer positief, maar zorgde tijdens het trainen voor een uitdaging. Dit heeft de Club van 50 doen besluiten om 6 nieuwe kleine doeltjes aan de vereniging te schenken. Dat er maar veel gescoord mag worden!meer »

813x gelezen

VV Moerkapelle verwelkomt drie nieuwe sponsoren!

2 oktober 20:15  Het bestuur en de sponsorcommissie verwelkomen drie nieuwe sponsoren, te weten aannemingsbedrijf Den-Ed uit Moerkapelle, Paul&Paul zonnewering en kozijnen uit Bergschenhoek en N-surance verzekeringen en risicomanagement uit Bleiswijk. Wij hopen op een mooie langdurige samenwerking. Inmiddels zijn de reclameborden van deze sponsoren langs het hoofdveld geplaatst.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!