Nieuws - v.v. Moerkapelle

Nieuws

Nieuws

Vacature – Op zoek naar assistent trainer 3e selectie elftal

8 augustus 10:00  Voor het tweede jaar op rij starten we aankomend seizoen met 3 selectie elftallen. Een erg mooi en positief signaal dat het selectie voetbal binnen onze vereniging weer helemaal op de kaart staat. De staf voor deze selectie elftallen is bijna helemaal compleet.meer »

446x gelezen

Selectie v.v. Moerkapelle voetbalchallenge

20 april 12:45  Iedereen kan in deze voetbal loze tijd wel een boost gebruiken, Nu is het moment om met je team te werken aan inzicht, balgevoel en duidelijk communicatie! Hiermee investeer je als selectie in deze lastige tijd om vervolgens de vruchten na de coronacrisis ervan te plukken.meer »

796x gelezen

Terugblik: FoxSport Kampioenswedstrijd Jodan Boys 10 – Moerkapelle 3

14 juni 8:30  Nog van ons te goed!! Het is alweer bijna een maand geleden, een mooi moment om even rustig terug te kijken op HET hoogtepunt voor Moerkapelle 3 dit seizoen. Lees hier het verslag + vele foto's van deze onvergetelijke dag. meer »

913x gelezen

Jodan Boys 10 tegen Moerkapelle 3 live op Fox sport voor de actie "kans tegen Kanker"

10 mei 11:15  Moerkapelle 3 speelt zaterdag 19 mei bij en tegen Jodan Boys 10 de kampioenswedstrijd van Jodan Boys 10 speelt. Aanvang 11:30 uur. Uit bijna 1000 aanmeldingen is Jodan Boys 10 verkozen tot winnaar van de actie Kampioenskoorts van FOX Sports en Keuken Kampioen. Met de deelname aan de actie vraagt Jodan Boys aandacht voor de Stichting Kans tegen Kanker. De beloning? Een live registratie van de kampioenswedstrijd. Iedere bezoeker aan de wedstrijd levert geld op voor dit goede doel. meer »

1357x gelezen

Verkoop 21 november kleding VV Moerkapelle

16 november 17:00  Toe aan nieuwe voetbalkleding? Kom dan op maandag 21 november tussen 18,00 en 20.00 uur naar de voetbalkantine! V.V. Moerkapelle heeft, voor de kledinglijn van Masita type Brasil, een samenwerkingsverband met "100% Voetbal" uit Capelle aan den IJssel, voorheen genaamd Kean Sport. Hierdoor zijn artikelen eenvoudig aan te schaffen voor aantrekkelijke prijzen. Tassen, regenjassen en trainingskleding kan dan worden besteld. Wellicht een leuk idee voor de Sint?meer »


Mooie overwinning voor vv Moerkapelle 3!

5 september 20:45  Op zaterdagmiddag 3 september 2016 speelde het 3e elftal haar tweede bekerwedstrijd uit tegen DSO. De eerste bekerwedstrijd werd vorige week nipt verloren met 2-3 thuis tegen Oosterheem. Deze dag hadden de mannen van B&P de beschikking over maar slechts 12 spelers. Timon, A-junior, was gevraagd om mee te doen met het 3e elftal van Moerkapelle, zodat we met 2 verse wissels richting Zoetermeer konden vertrekken. meer »


V.V. Moerkapelle 3 sluit het seizoen af met een knappe overwinning op DSO 5!

24 april 10:15  Op de donderdagavond van 21 april 2016 uur speelde V.V. Moerkapelle haar uitwedstrijd tegen DSO 5 uit Zoetermeer. De wedstrijd werd gespeeld op het hoofdkunstgrasveld van DSO. Voor aanvang van de wedstrijd had de trainingsstaf B&P de beschikking over 14 man. Nadat de aftrap door DSO was genomen, zag men dat beide ploegen er een open wedstrijd van wilden maken.meer »


V.V. Moerkapelle 3 laat haar zege uit handen glippen tegen BSC’68 3 en verliest

19 april 16:15  Op de winderige zaterdagmiddag van 16 april 2016 uur speelde V.V. Moerkapelle op een hobbelig grasveld tegen BSC’68 3. De heenmatch won Moerkapelle verdient. Verder had ´´Zeist´´ een ‘’officiële’’ scheidsrechter naar Benthuizen gestuurd om deze degradatiekraker in de goede banen te laten leiden. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!