Nieuws

Nieuws

Voorlopige team-indeling jeugd seizoen '21-'22

1 juli 12:00  De afgelopen maanden is de jeugdcommissie weer flink aan het puzzelen geweest om al onze jeugdleden zo goed mogelijk in te delen in de juiste teams. Hieronder vind u de voorlopige team-indeling voor het seizoen 2021-2022 incl. korte toelichting.meer »

468x gelezen

v.v. Moerkapelle zoekt voetballers en voetbalsters!!

23 juni 7:30  v.v. Moerkapelle zoekt voetballers en voetbalsters, we zijn vooral opzoek naar voetballers / voetbalsters in de leeftijd 13 t/m 16 jaar, maar uiteraard zijn alle leeftijdscategorieën van harte welkom bij onze gezellige vereniging!! meer »

127x gelezen

Alle verkopers grote club actie ontvangen bedankje voor hun inzet.

3 mei 14:00  Een aantal maanden geleden hebben we jullie laten weten dat er dankzij onze fanatieke verkopers en kopers een recordbedrag van € 2.363,20 is binnengehaald met de grote club actie. Een aantal weken geleden hebben we eindelijk onze verkopers kunnen bedanken voor hun inspanningen.(bekijk in de eindranglijst hoeveel loten jij verkocht heb)meer »

337x gelezen

Jeugdspelers verrast door Sinterklaas

6 december 10:00  Ondanks dat Sinterklaas en zijn pieten dit jaar niet langs konden komen, zijn ze onze jongste jeugdspelers toch niet vergeten. En zo werden ze afgelopen week flink verrast. meer »

427x gelezen

Jeugd in actie ondanks corona-stop

31 oktober 17:15  Ondanks dat het competitievoetbal om de welbekende reden stil ligt was er vanmorgen toch veel voetbal op onze velden te zien.meer »

601x gelezen

Team-indeling jeugd seizoen 2020-2021

11 juli 18:45  De afgelopen maanden is de jeugdcommissie weer flink aan het puzzelen geweest om al onze jeugdleden zo goed mogelijk in te delen in de juiste teams. Hieronder vind u de voorlopige team-indeling voor het seizoen 2020-2021.meer »

858x gelezen

Ook kabouters hebben training hervat.

20 mei 7:00  Nadat de meeste teams de trainingen weer hebben hervat , was het afgelopen zaterdag de beurt aan de kabouters om de voetbalschoenen weer aan te trekken. Waar het normaal gesproken een verrassing is voor de trainers hoeveel kabouters er komen, moest er dit keer vooraf worden aangemeld en mochten helaas de ouders ook niet langs het veld blijven om te kijken, ondanks deze maatregelen waren er toch een aantal fanatieke kabouters die graag wilde trainen en zo kon er gelukkig weer een leuke en gezellige training georganiseerd worden. Binnenkort hopen we weer een leuke training te organiseren. Ken je ook een zogenoemde kabouter van ca. 4 t/m 6 jaar oud en wil je op de hoogte blijven van het kaboutervoetbal, stuur dan een mailtje naar kaboutervoetbal@vvmoerkapelle.nl.meer »

494x gelezen

Dames en meisjes gezocht !!

11 mei 12:00  Voor ons dames en meidenteams zijn wij op zoek naar enthousiaste, leergierige en gezellige dames en meiden die onze teams willen komen versterken. Ben of ken je iemand die interesse heeft neem dan contact op via de genoemde telefoonnummers op de flyer. Meisjes tot 18 jaar kunnen ook contact op nemen met onze jeugdcommissie via jeugdcommissie@vvmoerkapelle.nl .meer »

1248x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!