Nieuws

Nieuws

Kaboutertraining verschuift met 1 week naar zaterdag 16-10-'21

8 oktober 9:45  Helaas moeten we jullie melden dat we de geplande kaboutertraining van komende zaterdag met 1 weekje moeten opschuiven naar zaterdag 16-10-'21. Dit i.v.m. de beschikbaarheid van de velden en trainers. Uiteraard hopen we dat alle kinderen er zaterdag 16-10-'21 weer zullen zijn, zodat we er een nog veel leuker en leerzamere training van kunnen maken. Uiteraard zijn vriendjes , vriendinnetjes ook dan van harte welkom om een keer mee te trainen. Tot zaterdag 16-10'21 . m.v.g. het kabouterteam van v.v. Moerkapellemeer »

156x gelezen

Succesvolle bijeenkomst jeugdtrainers/leiders!!

2 september 13:30  Deze week zijn alle jeugd-teams, leiders en trainers gestart met de voorbereiding op het voetbalseizoen '21/'22. Afgelopen maandag heeft de jeugdcommissie middels een bijeenkomst met alle jeugdtrainers en leiders het seizoen officieel geopend. Dat alle begeleiders van onze jeugdteams erg enthousiast zijn blekk wel uit de opkomst. Waar het vaak lastig is om een datum te vinden dat iedereen aanwezig kan zijn, waren op deze vastgestelde avond alle trainers en leiders aanwezig.meer »

420x gelezen

Voorlopige team-indeling jeugd seizoen '21-'22

1 juli 12:00  De afgelopen maanden is de jeugdcommissie weer flink aan het puzzelen geweest om al onze jeugdleden zo goed mogelijk in te delen in de juiste teams. Hieronder vind u de voorlopige team-indeling voor het seizoen 2021-2022 incl. korte toelichting.meer »

810x gelezen

v.v. Moerkapelle zoekt voetballers en voetbalsters!!

23 juni 7:30  v.v. Moerkapelle zoekt voetballers en voetbalsters, we zijn vooral opzoek naar voetballers / voetbalsters in de leeftijd 13 t/m 16 jaar, maar uiteraard zijn alle leeftijdscategorieën van harte welkom bij onze gezellige vereniging!! meer »

241x gelezen

Jeugdspelers verrast door Sinterklaas

6 december 10:00  Ondanks dat Sinterklaas en zijn pieten dit jaar niet langs konden komen, zijn ze onze jongste jeugdspelers toch niet vergeten. En zo werden ze afgelopen week flink verrast. meer »

670x gelezen

Jeugd in actie ondanks corona-stop

31 oktober 17:15  Ondanks dat het competitievoetbal om de welbekende reden stil ligt was er vanmorgen toch veel voetbal op onze velden te zien.meer »

937x gelezen

Team-indeling jeugd seizoen 2020-2021

11 juli 18:45  De afgelopen maanden is de jeugdcommissie weer flink aan het puzzelen geweest om al onze jeugdleden zo goed mogelijk in te delen in de juiste teams. Hieronder vind u de voorlopige team-indeling voor het seizoen 2020-2021.meer »

986x gelezen

Ook kabouters hebben training hervat.

20 mei 7:00  Nadat de meeste teams de trainingen weer hebben hervat , was het afgelopen zaterdag de beurt aan de kabouters om de voetbalschoenen weer aan te trekken. Waar het normaal gesproken een verrassing is voor de trainers hoeveel kabouters er komen, moest er dit keer vooraf worden aangemeld en mochten helaas de ouders ook niet langs het veld blijven om te kijken, ondanks deze maatregelen waren er toch een aantal fanatieke kabouters die graag wilde trainen en zo kon er gelukkig weer een leuke en gezellige training georganiseerd worden. Binnenkort hopen we weer een leuke training te organiseren. Ken je ook een zogenoemde kabouter van ca. 4 t/m 6 jaar oud en wil je op de hoogte blijven van het kaboutervoetbal, stuur dan een mailtje naar kaboutervoetbal@vvmoerkapelle.nl.meer »

633x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!