Nieuws - v.v. Moerkapelle

Nieuws

Nieuws

Gezocht: enthousiaste trainer voor a.s. seizoen ons nieuwe JO23 team

8 mei 14:45  Heb je altijd al bij de beste, en leukste voetbalclub van Moerkapelle willen werken? Dit is je kans, want v.v. Moerkapelle zoekt een trainer voor ons nieuw op te richten JO23 team. meer »

244x gelezen

Heb jij hart voor v.v. Moerkapelle en houd je van opleiding van de jeugd, organiseren én coördineren?

8 september 16:15  Om ons jeugdbeleid verder te ontwikkelen, door te voeren en te bewaken zoeken wij een pragmatische en daadkrachtige Hoofd Jeugd Opleiding. Een man/vrouw die van wanten weet en met enthousiasme deze rol wilt vervullen.meer »

235x gelezen

Team-indeling jeugd seizoen '22-'23

1 juli 11:00  De afgelopen maanden is de jeugdcommissie weer flink aan het puzzelen geweest om al onze jeugdleden zo goed mogelijk in te delen in de juiste teams. Hieronder vind u de team-indeling voor het seizoen 2022-2023 incl. korte toelichting.meer »

1650x gelezen

Jeugdkamp 2022 Geslaagd

30 mei 18:30  Man, man, man, kind, kind, kind wat hebben we er lang op moeten wachten. Drie Jaar om precies te zijn sinds ons laatste jeugdkamp en voor ongeveer 60% van de kids was dit hun eerste jeugdkamp, best spannend dus voor de kids, maar vooral voor de ouders. Dit jaar gingen er ook een behoorlijk aantal jonge kids mee uit de JO-08, JO-09 en JO-10, super leuk dus! meer »

567x gelezen

Kaboutertraining verschuift met 1 week naar zaterdag 16-10-'21

8 oktober 9:45  Helaas moeten we jullie melden dat we de geplande kaboutertraining van komende zaterdag met 1 weekje moeten opschuiven naar zaterdag 16-10-'21. Dit i.v.m. de beschikbaarheid van de velden en trainers. Uiteraard hopen we dat alle kinderen er zaterdag 16-10-'21 weer zullen zijn, zodat we er een nog veel leuker en leerzamere training van kunnen maken. Uiteraard zijn vriendjes , vriendinnetjes ook dan van harte welkom om een keer mee te trainen. Tot zaterdag 16-10'21 . m.v.g. het kabouterteam van v.v. Moerkapellemeer »

276x gelezen

Succesvolle bijeenkomst jeugdtrainers/leiders!!

2 september 13:30  Deze week zijn alle jeugd-teams, leiders en trainers gestart met de voorbereiding op het voetbalseizoen '21/'22. Afgelopen maandag heeft de jeugdcommissie middels een bijeenkomst met alle jeugdtrainers en leiders het seizoen officieel geopend. Dat alle begeleiders van onze jeugdteams erg enthousiast zijn blekk wel uit de opkomst. Waar het vaak lastig is om een datum te vinden dat iedereen aanwezig kan zijn, waren op deze vastgestelde avond alle trainers en leiders aanwezig.meer »

500x gelezen

v.v. Moerkapelle zoekt voetballers en voetbalsters!!

23 juni 7:30  v.v. Moerkapelle zoekt voetballers en voetbalsters, we zijn vooral opzoek naar voetballers / voetbalsters in de leeftijd 13 t/m 16 jaar, maar uiteraard zijn alle leeftijdscategorieën van harte welkom bij onze gezellige vereniging!! meer »

293x gelezen

Jeugdspelers verrast door Sinterklaas

6 december 10:00  Ondanks dat Sinterklaas en zijn pieten dit jaar niet langs konden komen, zijn ze onze jongste jeugdspelers toch niet vergeten. En zo werden ze afgelopen week flink verrast. meer »

882x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!