Nieuws

Nieuws

Jeugdspelers verrast door Sinterklaas

6 december 10:00  Ondanks dat Sinterklaas en zijn pieten dit jaar niet langs konden komen, zijn ze onze jongste jeugdspelers toch niet vergeten. En zo werden ze afgelopen week flink verrast. meer »

246x gelezen

Jeugd in actie ondanks corona-stop

31 oktober 17:15  Ondanks dat het competitievoetbal om de welbekende reden stil ligt was er vanmorgen toch veel voetbal op onze velden te zien.meer »

314x gelezen

Team-indeling jeugd seizoen 2020-2021

11 juli 18:45  De afgelopen maanden is de jeugdcommissie weer flink aan het puzzelen geweest om al onze jeugdleden zo goed mogelijk in te delen in de juiste teams. Hieronder vind u de voorlopige team-indeling voor het seizoen 2020-2021.meer »

751x gelezen

Ook kabouters hebben training hervat.

20 mei 7:00  Nadat de meeste teams de trainingen weer hebben hervat , was het afgelopen zaterdag de beurt aan de kabouters om de voetbalschoenen weer aan te trekken. Waar het normaal gesproken een verrassing is voor de trainers hoeveel kabouters er komen, moest er dit keer vooraf worden aangemeld en mochten helaas de ouders ook niet langs het veld blijven om te kijken, ondanks deze maatregelen waren er toch een aantal fanatieke kabouters die graag wilde trainen en zo kon er gelukkig weer een leuke en gezellige training georganiseerd worden. Binnenkort hopen we weer een leuke training te organiseren. Ken je ook een zogenoemde kabouter van ca. 4 t/m 6 jaar oud en wil je op de hoogte blijven van het kaboutervoetbal, stuur dan een mailtje naar kaboutervoetbal@vvmoerkapelle.nl.meer »

375x gelezen

Dames en meisjes gezocht !!

11 mei 12:00  Voor ons dames en meidenteams zijn wij op zoek naar enthousiaste, leergierige en gezellige dames en meiden die onze teams willen komen versterken. Ben of ken je iemand die interesse heeft neem dan contact op via de genoemde telefoonnummers op de flyer. Meisjes tot 18 jaar kunnen ook contact op nemen met onze jeugdcommissie via jeugdcommissie@vvmoerkapelle.nl .meer »

1120x gelezen

Pupil v/d Week Jan van 't Hof (07-03-'20)

10 maart 8:30  Afgelopen zaterdag speelde Moerkapelle 1 een thuiswedstrijd tegen WDS. Dit keer was Jan van ’t Hof onze pupil v/d week. Lees hier hoe zijn dag was en uiteraard het bekende intervieuwtje met onze pupil.meer »

294x gelezen

Kaboutervoetbal bij v.v. Moerkapelle

30 januari 8:15  Zoals bij vele wel bekend is het kaboutervoetbal de laatste jaren een vast onderdeel geworden binnen onze jeugdafdeling Om de week staan onze trainers Manolo en Quinten en zo af en toe extra hulp van oudere jeugdspelers op zaterdagochtend van 09:30uur tot 10:30uur klaar om een leuke en gezellige training te organiseren voor de allerkleinste talentjes, en wordt er afgesloten met een lekker glaasje limonade in de kleedkamer.meer »

322x gelezen

Sinterklaas en Pieten verrassen jeugd v.v. Moerkapelle

5 december 7:30  Vandaag 5 december is het dan zover , de altijd spannende pakjesavond!! Daar waar de Sint het vandaag bijzonder druk heeft om overal weer de cadeautjes langs te brengen, heeft hij vorige week 27 november onze jongste talenten al weten te verrassen. Lees hier het verslag + vele foto's meer »

632x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!