Nieuws

Nieuws

Kaboutertraining verschuift met 1 week naar zaterdag 16-10-'21

8 oktober 9:45  Helaas moeten we jullie melden dat we de geplande kaboutertraining van komende zaterdag met 1 weekje moeten opschuiven naar zaterdag 16-10-'21. Dit i.v.m. de beschikbaarheid van de velden en trainers. Uiteraard hopen we dat alle kinderen er zaterdag 16-10-'21 weer zullen zijn, zodat we er een nog veel leuker en leerzamere training van kunnen maken. Uiteraard zijn vriendjes , vriendinnetjes ook dan van harte welkom om een keer mee te trainen. Tot zaterdag 16-10'21 . m.v.g. het kabouterteam van v.v. Moerkapellemeer »

175x gelezen

Jeugdspelers verrast door Sinterklaas

6 december 10:00  Ondanks dat Sinterklaas en zijn pieten dit jaar niet langs konden komen, zijn ze onze jongste jeugdspelers toch niet vergeten. En zo werden ze afgelopen week flink verrast. meer »

698x gelezen

Jeugd in actie ondanks corona-stop

31 oktober 17:15  Ondanks dat het competitievoetbal om de welbekende reden stil ligt was er vanmorgen toch veel voetbal op onze velden te zien.meer »

975x gelezen

Ook kabouters hebben training hervat.

20 mei 7:00  Nadat de meeste teams de trainingen weer hebben hervat , was het afgelopen zaterdag de beurt aan de kabouters om de voetbalschoenen weer aan te trekken. Waar het normaal gesproken een verrassing is voor de trainers hoeveel kabouters er komen, moest er dit keer vooraf worden aangemeld en mochten helaas de ouders ook niet langs het veld blijven om te kijken, ondanks deze maatregelen waren er toch een aantal fanatieke kabouters die graag wilde trainen en zo kon er gelukkig weer een leuke en gezellige training georganiseerd worden. Binnenkort hopen we weer een leuke training te organiseren. Ken je ook een zogenoemde kabouter van ca. 4 t/m 6 jaar oud en wil je op de hoogte blijven van het kaboutervoetbal, stuur dan een mailtje naar kaboutervoetbal@vvmoerkapelle.nl.meer »

649x gelezen

Kaboutervoetbal bij v.v. Moerkapelle

30 januari 8:15  Zoals bij vele wel bekend is het kaboutervoetbal de laatste jaren een vast onderdeel geworden binnen onze jeugdafdeling Om de week staan onze trainers Manolo en Quinten en zo af en toe extra hulp van oudere jeugdspelers op zaterdagochtend van 09:30uur tot 10:30uur klaar om een leuke en gezellige training te organiseren voor de allerkleinste talentjes, en wordt er afgesloten met een lekker glaasje limonade in de kleedkamer.meer »

638x gelezen

Sinterklaas en Pieten verrassen jeugd v.v. Moerkapelle

5 december 7:30  Vandaag 5 december is het dan zover , de altijd spannende pakjesavond!! Daar waar de Sint het vandaag bijzonder druk heeft om overal weer de cadeautjes langs te brengen, heeft hij vorige week 27 november onze jongste talenten al weten te verrassen. Lees hier het verslag + vele foto's meer »

989x gelezen

Kaboutervoetbal aanstaande zaterdag (02-11-'19)

31 oktober 7:30  Na een korte vakantie is het geen 2 weken maar alweer 3 weken geleden dat onze kabouters de voetbalschoenen konden aantrekken. Het is aanstaande zaterdag dus weer hoogtijd dat onze jongste talenten hun voetbalkunsten kunnen tonen op het voetbalveld. Vanaf 09:30uur tot ca 10:30uur staan onze trainers weer tot de beschikking van de kabouters. Ben of ken je een zogenoemde kabouter van 4 t/m 6 jaar die graag een keer kosteloos en geheel vrijblijvend een keer wil meetrainen dan is hij/zij van harte welkommeer »

551x gelezen

JO8 speelt eerste oefenwedstrijd.

18 juni 8:00  Daar waar afgelopen zaterdag bijna al het voetbal in de omgeving afgelast werd, hebben onze kabouters (JO8) wel hun allereerste wedstrijd gespeeld, dit gebeurde in Benthuizen tegen BSC'68. zie hier een aantal foto's en een kort verslagje.meer »

769x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!