Sponsoring

De nieuw gevormde sponsorcommissie zal op korte termijn meer informatie op deze pagina tonen.

Voorpublicatie Kampioensouders, Edwin van der Sar: "Je zal hem bij de polonaise nooit vooraan betrappen"

Vandaag om 12:00  Op 9 mei verschijnt Kampioensouders. Gesprekken over topsporttalent met de ouders van Pieter van den Hoogenband, Dorian van Rijsselberghe, Edwin van der Sar, Dafne Schippers, Suzanne Schulting, Ireen Wüst en Epke Zonderland. Het boek is geschreven door Harmke van der Werf (1992), orthopedagoog bij sc Heerenveen. ELF Voetbal mag er alvast uit voorpubliceren. In dit stuk nemen Rien en Willie van der Sar de lezer mee naar het begin van de keeperscarrière van hun zoon Edwin. meer »

Samenvatting Manchester City - Paris Saint-Germain (2-0)

Vandaag om 11:00  Manchester City is de eerste finalist van de Champions League dit seizoen. Voor het eerst in de clubhistorie staan de blauwhemden in de eindstrijd. Dinsdagavond versloegen The Citizens in eigen huis Paris Saint-Germain met 2-0. Vorige week woensdag was de eerste confrontatie ook al in een Engelse overwinning geëindigd. meer »