5 - 2

Moerkapelle JO11-1JM

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 4e klasse 11

19 november 2016 9:45

Olympia zet vanaf de 1e minuut druk maar scoren ho maar. Kans voor Wol maar helaas net voor langs. Tjonge jonge door wat foutjes achterin staan we ineens 1-0 achter. Nou de beer is los en voor we het weten is het al 2-0. Maar we geven niet op en doen ons best, mooi schot Iwan maar helaas ook weer net voor langs, jongens wat is dat toch, misschien moet er meer getraind worden op het afwerken van de schoten, tip voor Marco en Garrit?

Weer een kans maar nu Daan weer keihard op de paal. Dan volgen er meerdere corners voor Moerkapelle maar ook die gaan er niet in. We geven niet op en uiteindelijk weet Daan de 2-1 te scoren, nu was paps er wel bij maar die zat ff op de telefoon te checken of we het wel droog zouden houden. We maken een mooie aanval, echt een tikkie takkie actie maar net naast. Corner voor ons en Romano maakt al kopend de 2-2. Bij Olympia hebben ze een snelle miep miep in het veld lopen en die weet het ons knap lastig maken en scoort dan ook nog de 3-2. Olympia voert de druk op maar we vechten als leeuwen. Dan een corner van Olympia maar zo kunnen we er 100 hebben en dat levert dus geen gevaar op. We nemen de aanval weer eens over maar kunnen het niet afmaken. RUST.
En na de rust doet Olympia weer effe een snelle actie en staan we binnen no time 4-2 achter. Dan een mega kans voor Matthias maar helaas gescoord wordt er niet. Weer een corner voor MKP maar die beland op Jeftha zijn billen en wordt dus een achterbal. Dan weer een corner van MKP, Jeftha neemt hem, Matthias schiet helaas in de handen van de keeper. De fut is eruit maar de keeper van Olympia doet het uitstekend. Mega kans Jeftha en tot 3 keer toe weet de keeper onze schoten op het doel weg te werken. Olympia komt weer richting ons doel aanstormen, maar we nemen halverwege de aanval over en dan probeert Matthias het met een afstandsschot maar die gaat hoog over. Weer een corner voor MKP maar het lijkt wel flipperkast voetbal, de bal vliegt van voor naar achter en ondanks dat wij meer in de aanval zijn zit het Olympia meer mee en maken er een 5-2 eindstand van. Volgende week weer een thuis wedstrijd en wie weet levert het ons meer op.