3 - 1

Olympia JO11-3

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 4e klasse 11

5 november 2016 10:30

Met een mooi zonnetje om half 11 langs de lijn, kom maar zullen we maar zeggen. Nou het begint allemaal aanvallend maar scoren ho maar. Dan gaat het uiteindelijk toch wat beter lopen en krijgen we een corner mee, maar die gaat helaas in het zijnet, waar is Jeftha als je hem nodig hebt. Die staat helaas wissel aangezien hij licht geblesseerd is, heeft last van zijn bovenbeen. Maar dan mogen we achter elkaar watcorners nemen en in de 24 ste minuut wordt er dan eindelijk gescoord door Matthias de 1-0 is een feit. Olympia probeert het ook met een keihard schot op ons doel maar Sven staat daar niet voor niks en keept weer uitstekend. Dan worden er weer diverse corners genomen maar helaas leveren die niks op en gaan we de rust in met een kleine voorsprong. We beginnen weer voortvarend maar het eerste schot na rust wordt netjes weggewerkt en door een foutje achterin wordt het dan toch 1-1. Maar we geven niet op en gaan er voor mooi schot Iwan en jawel 2-1 is het. Weer een serie corners want Jeftha staat nog steeds naast de lijn en na de 3e poging lukt het Daan in de kluts om te scoren, 3-1. Zoals altijd fanatieke supporters langs de zijlijn. We hadden vandaag een beginnende agente langs de lijn staan of het daardoor kwam dat er gescoord is, ik weet het niet, maar Marieke bedankt hoor!! Iwan voortaan toch iets eerder afgeven de bal verdween langs het zijnet, dan volgen er diverse kansen, daan in de handen van de keeper, romano tegen de keeper aan en dan neemt Olympia de touwtjes weer in handen maar Sven doet het weer netjes en houdt zijn doel schoon. Moerkapelle weer in de aanval maar Romano schiet hem nu net naast. Nog wat kleine kansje maar het levert niks op en de punten blijven mooi in Moerkapelle. Volgende week uit naar Be Fair om half negen nou deze reporter is er dan niet bij.