Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Moerkapelle 1 komt ook in de laatste wedstrijd van het seizoen niet meer tot winst

Moerkapelle 1

2 - 3

Woubrugge 1

48'
... (schot)
50'
... (schot)
68'
72'

Onbekend

Moerkapelle speelde zaterdag jl. thuis de laatste competitiewedstrijd tegen Woubrugge. Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel. Nadat Moerkapelle 2 weken terug van Gouda verloor en vorige week, ondanks 2 doelpunten van Justin v.d. Hoven,  de winst onnodig aan Sportief had gelaten. Trainer de Vries startte met Zijderhand weer in de verdediging. Het was Woubrugge dat beter en iets gevaarlijker begon dan Moerkapelle. De eerste mogelijkheden leken dan ook voor de tegenstander. Belangrijk moment was na een klein kwartier spelen een schot op de paal. Daar na was het de buurt aan Moerkapelle. Een mooi schot van D. v.d. Hoven en na een half uur spelen ook een prachtig schot van J.v.d. Hoven, beide goed voor de openingstreffer, werden door de uitmuntende keeper van Woubrugge gepareerd.

De wedstrijd ging de rust in met een 0-0 stand. Trainer de Vries wisselde in de rust drie spelers. Sallevelt, Boutasqount en J. Eindhoven kwamen de gelederen versterken. Zo probeerde Moerkapelle de wedstrijd naar zich toe te trekken. Echter zoals het dit seizoen al enige keren is gegaan keek Moerkapelle vijf minuten later tegen een 0-2 achterstand aan. Gezegd mag worden dat er aan het eerste doelpunt een handige overtreding aan vooraf ging, maar Moerkapelle laat zich soms snel van de wijs brengen. Direct na de 0-2 pakte Moerkapelle de draad goed op. Mooie en gevaarlijke aanvallen via Boutasqount en Van Dommele konden maar ter nauwer nood door de verdediging van Woubrugge worden gestopt. Nog binnen tien minuten inde tweede helft werd een actie van Van Dommele nadat hij in het strafschop gebied niet te stoppen was en werd neergehaald beloond met een strafschop. Justin v.d. Hoven schoot deze feilloos binnen. Moerkapelle ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook na een goede pass van J. Eindhoven op Koolhaas. Koolhaas wist hiermee wel raad en scoorde na lange tijd weer eens voor Moerkapelle. Moerkapelle drukte verder door Er ontstonden gaten in de verdediging van Woubrugge. J. v.d. Hoven kreeg in een één op een situatie een unieke kans om Moerkapelle op voorsprong te zette, maar ook hier was de keeper van Woubrugge die dit niet toeliet. En als je dan niet scoort dan doet de tegenstander dit wel uit een van de spaarzame counters. Moerkapelle creëerde daarna nog enkele opgelegde kansen voor De Bruin en Sallevelt maar de keeper van Woubrugge toonden zich een uitstekende sluitpost. Moerkapelle slaagde er de laatste wedstrijd niet meer in om het toch wel verdiende gelijkspel op het scorebord te krijgen. Op naar volgend seizoen voor nieuwe kansen.

Opstelling: Patrick Slingerland, Thymen Eindhoven, Peter Zijderhand, Wouter Noorlander, Remon de Bruin, Daniel van den Hoven (45: Jilles Eindhoven), Laurens Sluiter(45: Kamal Boutasqount) , Michael Koolhaas, Jaron van Dommele, Justin van den Hoven, Arthur de Roode (45: Stefan Sallevelt)