Zaterdag 14 februari 2015: BSC’68 F2 - VV Moerkapelle F1

0 - 6

Moerkapelle JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 4e klasse 04

14 februari 2015 9:45

We beginnen voortvarend maar helaas zit de keeper er tussen. Daarna weer een corner maar het levert niks op. Het kan niet uitblijven en Nathan scoort de 0-1. Dan weer een corner en scoort Romano de 0-2. Corner voor BSC’68 maar dat is geen gevaar voor ons. We nemen snel de aanval weer over mooie pass van Nathan op Romano maar net iets te snel en dus geen scoringskans. We blijven druk zetten en kansen creëren het wil raar lopen maar ik denk toch echt wel dat wij dit potje gaan winnen. Dan een kluts bal en jawel Romano maakt net voor rust de 0-3.

Na de rust gaan we weer fanatiek van start en het kan dan ook niet uitblijven mooie voorzet van Romano op Nathan en de 0-4 is een feit. Weer een mooie aanval maar de voet van de verdediging zorgt voor een corner die dan weer in het zijnet verdwijnt. Voorzet Nathan en Romano loopt hem binnen 0-5. Dan een afstandsschot van Nathan helaas op het dakje van het doel. Weer een corner van Moerkapelle maar nu gaat ie voorlangs. We blijven druk zetten maar willen het allemaal alleen doen, jongens meer overspelen dan loopt het nog beter!! Mooi schot van Nathan en jawel 0-6. We blijven het wel proberen maar scoren doen we niet meer.