Zaterdag 13 december 2014: VV Moerkapelle F1 – Schoonhoven F2

5 - 2

Schoonhoven F2

F-pupillen zaterdag, F1, 4e klasse 04

13 december 2014 10:30

Zoals altijd gaan we weer aanvallend van start mooie kans van Romano maar de keeper zit er helaas tussen. Maar Moerkapelle blijft druk zetten, dit levert een corner op, die dan weer verprutst wordt. Mooie aanval en een mooi schot van Nathan en de 1-0 is een feit. Moerkapelle zet meer druk dan Schoonhoven en zo maakt Nathan met een mooie lob de 2-0. Schoonhoven komt in de buurt van ons doel maar onze verdediging staat er niet voor niets, kanjers staan er achterin!! Mooie corner Moerkapelle maar door de grote drukte voor het doel levert het niets op. Aanval van Schoonhoven en een misser van Sven en zo is het 2-1. Ingooi Moerkapelle dat levert weer een corner op, Manuel neemt hem maar helaas levert het niks op. Weer een mooie aanval van Moerkapelle, schot van Romano wordt door de verdediging van Schoonhoven en levert ons een doelpunt op 3-1. RUST.

Na de rust is het weer Moerkapelle die de aanval inzet, paal, net naast, tegen de keeper aan, het zijn maar wat kansen…….. Listig balletje van Romano en de 4-1 is een feit. Schoonhoven gaat toch wat meer druk zetten, mooie scoringskans maar hun spits mist de bal finaal. Ook wij gaan nogmaals in de aanval maar helaas levert het niks op. Dan probeert Schoonhoven het ook en ondanks het uitkomen van Sven is het 4-2. Onze laatste aanval levert ons ook nog een doelpunt op, Romano maakt de 5-2.