Zaterdag 27 september 2014: VV Moerkapelle F1 – Jodan Boys F3

8 - 1

Jodan Boys F3

F-pupillen, F1, Groep 4 08

27 september 2014 9:00

Op een mooie zonnige zaterdagochtend een leuk potje voetbal, tenminste daar gaan we voor. Vanaf de eerste minuut wordt er druk gezet, scoringskans dan ook al gauw maar de keeper van Jodan Boys staat er niet voor niets. Jodan Boys weet ook druk te zetten, maar onze verdediging doet wat ze moet doen, ook onze keeper blijft kalm en houdt het overzicht en niet onbelangrijk de nul. Aanval na aanval van Jodan Boys wordt weggewerkt, er wordt niet gescoord. En dan gaat Moerkapelle ook weer aanvallen maar de keeper van Jodan Boys doet het ook goed. De aanvallen gaan over en weer, heel mooi spannend potje dus. Dan gaat het Moerkapelle voor de wind, mooie aanval, mooi voorzet Ozan op Romano en jawel de 1-0 is een feit. Rare capriolen in de voorhoede maar er wordt weer gescoord, weer Romano, 2-0. En de stoomtrein is gaan lopen, aanval met een mooie pass op Nathan en die maakt de 3-0. Jodan Boys laat het er niet bij zitten en gaat ook in de aanval een onhoudbare bal voor Sven en het is 3-1. Wij weer in de aanval en jawel, Nathan maakt de 4-1. En net voor rust weten we nogmaals te scoren en maakt Romano de 5-1. In de rust zijn er moeders die nog steeds in de wedstrijd zitten, mens neem een bakje koffie en chill en relax!!

Na de rust gaat Jodan Boys in de aanval, erop gebrand om te scoren. Maar “onze” jongens zetten druk, in de kluts maakt de verdediging van Jodan Boys, de 6-1 (Nathan schoot de bal tegen de verdediging en zo verdween de bal achter de keeper). We blijven druk zeten, maar ook Jodan Boys zet de aanval in, wij nemen het weer over, mooie voorzet Nathan op Romano maar de bal ging te hoog en dus over. Weer een hoge bal en weer kon Romano er niet bij. De aanvallen worden frequenter, schot Whol, ook naast, weer een schot van Whol, nu weer over, volgens mij heeft Whol zijn dag niet vandaag. Jodan Boys knokt voor wat ze waard zijn, Erben, Ozan en Manuel hebben het er maar druk mee, maar ze staan hun mannetje. Dan verliest Erben de bal aan de snelle spits van Jodan Boys, maar niet getreurd, hij zet de achtervolging in en weet de bal weer terug te pakken, klasse actie Erben!! Weer een mooie aanval Moerkapelle en Romano maakt de 7-1. Dan krijgt Nathan het op zijn heupen, een solo actie die voorlangs gaat, maar in de kluts krijgt hij de bal er toch nog in 8-1. Weer een klasse penalty serie voor Sven, 5x gestopt en 4x raak.