Zaterdag 13 september 2014: VV Moerkapelle F1 – ONA F2

3 - 3

ONA F2

F-pupillen, F1, Groep 4 08

13 september 2014 8:30

ONA zet vanaf de eerste minuut druk, mooi schot maar Sven staat er niet voor niets, verre uittrap Sven en Whol neemt de bal op de slof, via de paal net naast. De aanvallen gaan over en weer, het kan dan ook niet uitblijven het is rommelig voor ons doel en ONA weet te scoren, de 0-1 is een feit. Maar ook nu geven we het niet op en jawel Moerkapelle neemt de aanval over, onze verdediger Erben gaat ook mee naar voren en scoort de 1-1. We krijgen de smaak te pakken, mooie aanval van Moerkapelle, mooi schot van Whol op Romano en die scoort de 2-1. Ook ONA gaat weer meer druk zetten, maar we houden het dicht achterin en zo wordt het rust.

Na de rust blijven wij aanvallen, maar scoren ho maar. Kans op kans maar ONA doet zijn best. Dan wordt Manuel gevloerd en zit de scheids er bovenop, vrije trap, maar ook dat levert ons niets op. ONA heeft er zin in en begint de druk op te voeren, aanvallen en helaas scoren, de 2-2 is een feit. Ook wij gaan weer aanvallen maar net naast en dan een hele mooie hoge lob van de aanvaller van ONA en onhoudbaar voor Sven en zo staan we weer achter, 2-3. Met nog een paar minuten te spelen is het heeeeeeel spannend want we willen toch wel heel graag een puntje verdienen. Mooi schot Whol maar helaas over en weer een aanval en jawel Romano maakt in de laatste minuut toch nog de 3-3. Dit is tevens de eindstand!! Jongens weer top gespeeld en een leuke wedstrijd. Scheids bedankt hoor!!