MO15-1 Nieuws

Luigi Bruins en Ryan Koolwijk geven maandag 13-05 clinic aan MO15.

12 mei 17:30  Maandag 13 mei zal er door Luigi Bruins en Ryan Koolwijk van profclub Excelsior een clinic worden verzorgd voor ons meidenteam MO15. Ook in november 2018 hebben Luigi en Ryan een leuke clinic verzorgd, het was een leerzame en sportieve training voor onze meiden. Wij hopen dat er veel toeschouwers zullen zijn, om onze meiden bezig te zien. Lijkt het je leuk om ook bij de meiden van vv Moerkapelle te komen spelen en ben jij tussen 11 en 14 jaar, kom dan gerust eens bij een training kijken! Eerst meetrainen om te kijken of het bevalt is altijd mogelijk!meer »

Luigi Bruins en Ryan Koolwijk trainen onze MO15

30 november 8:00  Zo winnen ze vorige week met 1-2 van fc Emmen in de eredivisie dankzij het winnende doelpunt in de laatste minuut van Ryan Koolwijk, en zo staat die een paar dagen later gewoon samen met z'n teamgenoot Luigi Bruins op het trainingsveld van v.v. Moerkapelle. meer »

Luigi Bruins en Ryan Koolwijk trainen MO15