Verslag Sinterklaasfeest bij vv Moerkapelle

Verslag Sinterklaasfeest bij vv Moerkapelle

1 december 2016 14:00


In de afgelopen weken heeft ons bestuur een brief ontvangen van de sportpiet, met hierin de mededeling dat de Sint weer graag een bezoek aan onze vereniging wilde brengen.
Na het gezellige Sinterklaasfeest van vorig jaar was hij natuurlijk ook dit jaar weer van harte welkom op ons prachtige sportcomplex.


Om ca.18:00uur begonnen de kinderen van onze kabouters en JO9 met een gezamelijke warming-up gevolgd door een partijtje voetbal.
Al snel werden de eerste 2 pieten gesignaleerd door onze voetballertjes. En aangezien deze 2 pieten ook nog eens een aardig balletje konden trappen, sloten ze direct zonder moeite aan in het partijspel.

Na het partijspel wilde de kinderen graag wat lekkers van deze 2 pieten, maar dit moest natuurlijk wel verdiend worden doormiddel van het benutten van een penalty, en onder luid gejuich van de kinderen namen de beide pieten de taak van keeper zeer serieus.

       

De kinderen hebben dit zo goed gedaan dat alle kinderen 2 handen vol met snoepgoed kregen van de Pieten.Daarna snel naar binnen want de Sint was al onderweg   
en de geur van lekkere patatje hing al boven het veld.                                                                        


            


Toen iedereen nog lekker aan zijn patatje zat kwam Sinterklaas met zijn piet al naar binnengeslopen, en ging langs alle kinderen aan tafel om een gezellig praatje te maken.     

    


Na het eten was het tijd voor de Sint om op zijn speciaal versierde stoel plaats te nemen en de kinderen even mooi te laten zingen en een aantal vragen te stellen.

Vorig jaar had de Sint gevraagd aan onze kinderen om heel zuinig te zijn op ons nieuwe complex , en dit kwam de Sint samen met zijn pieten natuurlijk even goed controleren, en gelukkig was hij hier heel tevreden over.

 

Om ca. 19:30uur was het tijd voor de Sint om weer verder te gaan in deze drukke periode en werden de cadeautje uitgedeelte aan de kinderen.                                                                             
Na het ontvangen van het cadeau konden de kinderen niet wachten tot Sinterklaas weg was, want er was 1 belangrijke afspraak gemaakt door de Sint.  De kinderen mochten het cadeau pas openmaken zodra de Sint en zijn Pieten weg waren.
                                                 

Namens alle kinderen willen wij Sinterklaas en zijn pieten heel erg bedanken voor de leuke avond en onze echte vv Moerkapelle muts.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!