Pupil v/d Week Thomas Reigwein (01-02-'20)

4 februari 2020 7:15

Afgelopen zaterdag kwam de nummer 1 Floreant uit de competitie van Moerkapelle op bezoek om het op te nemen tegen ons eerste elftal, en zoals elke thuiswedstrijd was er ook nu weer een pupil v/d week die de hele middag mocht meelopen met zowel de spelers als de technische staf. Deze week was het de beurt aan Thomas Reigwein

Waar Thomas deze ochtend om 11:30uur eerst zelf nog een uitwedstrijd had en daarmee door een gelijkspel (2-2) een punt wist mee te nemen uit Nieuwerkerk was het snel omkleden want om  ca. 13:15uur werd hij alweer op de club verwacht om zich aan te sluiten bij de selectie van Moerkapelle 1.

Tijdens de bekendmaking van de opstelling en de tactische bespreking van trainer Martijn Peters had Thomas even de tijd om uit te rusten, zodat hij zich rustig kon omkleden en zich klaar kon maken voor de warming-up met de grote mannen.  Toen de spieren goed opgewarmd waren nog even snel naar binnen om alle puntje op de i te zetten en mocht Thomas zich aansluiten bij de Scheidsrechters om het veld te gaan betreden.

Om 14:30uur was het dan zover en mocht Thomas de aftrap nemen om vervolgens de Keeper van Floreant voor het eerst deze middag te gaan passeren. Met het maken van een echt panna en vervolgens het doelpunt was de toon gezegd voor een spectaculaire middagje voetbal.

Ondanks dat Thomas al vanaf de kabouters bij onze club rondloopt en wij dachten dat we hem goed kende viel ons toch 1 antwoordt tijdens ons interview op wat we niet hadden verwacht. En u mag zelf ontdekken welk antwoord dat is……

1)      Hoe heet je ?

Thomas Reigwein

2)       Hoeveel jaar ben je?

9 Jaar

3)      In welk team voetbal je?

JO11-1

dit seizoen?

6e

12)   Wat vond je het leukste
         van de dag als pupil v/d
         Week?

De wedstrijd bekijken

Na het kijken van een leuke wedstrijd waarbij Moerkapelle 1 de eerste punten van Floreant wist af te snoepen deze competitie, mocht Thomas nog even mee naar de commissiekamer voor de nodige verplichten wat hoort bij een pupil v/d week, zoals het in ontvangst nemen van iets lekker, de officiele pupil v/d week oorkonde,  uiteraard de bal met alle namen op van de speler van Moerkapelle 1.
En niet te vergeten de foto met de speler naar keuze.

Wij vonden het met Thomas als pupil v/d week weer een zeer geslaagde middag en hopen hem nog vaak langs het veld van Moerkapelle 1 te vinden en wie weet over een aantal jaren in het veld.