Team v/d Maand (update)

23 november 2016 11:30

Zoals jullie allemaal weten is ons JO17-1 het team vd maand November, en houden we de verrichtingen van dit team deze maand nauwlettend in de gaten.
Zodoende is het weer tijd voor een update van alle verrichtingen van dit team.

Afgelopen zaterdag stond voor onze mannen van dit team de topper tegen koploper DSO op het programma. DSO kwam nog zonder nederlaag en vol zelfvertrouwen  richting de Wilde Veenen.
Het was aan Moerkapelle om deze jongens van DSO de eerste nederlaag van het seizoen te bezorgen.                                                                                                                                                               Maar helaas was DSO ook te sterk voor onze jongens en werd er met 2 - 4 verloren.
Maar dat bleek later niet de enige tegenvaller voor Moerkapelle.
Want tijdens dit duel kwam Jeffrey Kievit in botsing met een tegenstander en kwam hier niet geheel ongeschonden uit de strijd.
Het leek mee te vallen maar eind van de middag zat Jeffrey toch met zijn pols in het gips.
We wensen Jeffrey veel beterschap!!

Ondanks deze nederlaag doet het team van aanvoerder Wesley de Wilde het uitstekend in de competitie met een keurige 4e plaats.

Het enige wat ons op valt aan deze stand is toch wel dat de wedstrijden van dit team nooit saai zijn en er genoeg doelpunten vallen, helaas wat meer doelpunten tegen dan voor.
Maar hopelijk kan dat aanstaande zaterdag omgedraaid worden als onze jongens op bezoek gaan in Pijnacker bij de Oliveo.
Ondanks dat Oliveo nog geen wedstrijd heeft weten te winnen deze competitie is er ook nog maar
1x verloren , dus van onderschatting mag geen sprake zijn.

We wensen de jongens veel succes aanstaande zaterdag in Pijnacker en neem de 3 punten mee naar Moerkapelle !!

We houden de verrichtingen van de JO17-1 de komende weken nog goed in de gaten en zijn uiteraard weer zeer benieuwd naar alle ins en outs wat we ook van dit team weer te weten zullen komen, met hopelijk ook een paar leuke foto's.