🍻🍻 De Moerkapelse 3de helft🍻🍻

29 november 2018 14:00

Beste V.v. Moerkapellenaren,

Zaterdag 8 december spelen weer veel van onze seniorenteams een thuiswedstrijd, en dat leek de activiteitencommissie een mooie gelegenheid om er een gezellige Moerkapelse 3de helft in te gooien!

Na de wedstrijd van het 1ste elftal schroeven we het volume van de muziek op met de beats van DJ Taktak, drinken we gezellig een drankje en praten we lekker na over van alles en nog wat.

Ook is er, speciaal op deze avond, gelegenheid om een lekker broodje hamburger of een broodje worst te nuttigen. Dit zijn van 17.45 t/m 19.00 dan ook de enige snacks die verkocht worden. Deze worden met liefde bereid door Renee Knop en Patrick Slingerland!

We hopen op een gezellige avond met veel animo van onze supporters en clubleden. We zien jullie dan ook graag op 8 december.
Om 21.30 eindigt de avond en 22.00 zal de kantine leeg zijn.

Tot dan!

Mvg,