Kaboutervoetbal bij v.v. Moerkapelle

Kaboutervoetbal bij v.v. Moerkapelle

30 januari 2020 8:15


Zoals bij vele wel bekend is het kaboutervoetbal de laatste jaren een vast onderdeel geworden binnen onze jeugdafdeling

Om de week staan onze trainers Manolo en Quinten en zo af en toe extra hulp van oudere jeugdspelers op zaterdagochtend van 09:30uur tot 10:30uur klaar om een leuke en gezellige training te organiseren voor de allerkleinste talentjes, en wordt er afgesloten met een lekker glaasje limonade in de kleedkamer.De trainingen zijn geheel vrijblijvend en kosteloos, zodoende is dit de ideale manier voor kinderen in de leeftijd van ca. 4 t/m 6 jaar oud om kennis te maken met de voetbalsport en met onze vereniging.

Heb je een zoon of dochter , neefje of nichtje , buurjongen of buurmeisje of andere bekende die  eens een keer mee willen trainen dan zijn ze van harte welkom.
                                                                                    

Traint jou kabouter al regelmatig mee en wil je via de mail op de hoogte blijven van de trainingsdagen of andere nieuwtjes rondom de kabouters  of heeft u vragen over het kaboutervoetbal stuur dan een mailtje naar kaboutervoetbal@vvmoerkapelle.nl .

                                                                                       

2 a 3 dagen voor de zaterdagen dat er een training voor onze kabouters wordt georganiseerd zullen we dit vermelden op onze website , Facebook en Instagram.
 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!