Nieuws - v.v. Moerkapelle

Nieuws

Nieuws

Moerkapelle 4 nu al Kampioen !

3 mei 8:15  Het vierde elftal van Moerkapelle, het vrienden team onder leiding van Bart Jan Rooker, is dinsdagavond jl. door met 1-5 te winnen bij BSC ’68 kampioen geworden in de 8ste klasse. Met 12 punten voorsprong en nog drie wedstrijden te spelen is het elftal niet meer in te halen door nummer twee.meer »


Moerkapelle 4 Team v/d Maand (December)

12 december 10:45  De eer om als eerste seniorenteam het Team v/d Maand te mogen zijn is weggelegd voor ons 4e elftal. Na 2 jeugdteams zijn we zeer benieuwd naar de ontwikkelingen en achtergrond informatie van Moerkapelle 4.meer »

835x gelezen

Verkoop 21 november kleding VV Moerkapelle

16 november 17:00  Toe aan nieuwe voetbalkleding? Kom dan op maandag 21 november tussen 18,00 en 20.00 uur naar de voetbalkantine! V.V. Moerkapelle heeft, voor de kledinglijn van Masita type Brasil, een samenwerkingsverband met "100% Voetbal" uit Capelle aan den IJssel, voorheen genaamd Kean Sport. Hierdoor zijn artikelen eenvoudig aan te schaffen voor aantrekkelijke prijzen. Tassen, regenjassen en trainingskleding kan dan worden besteld. Wellicht een leuk idee voor de Sint?meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!