Fitness clinic Moerkapelle 2 bij Beweegpunt Bas (Zevenhuizen) - v.v. Moerkapelle

Fitness clinic Moerkapelle 2 bij Beweegpunt Bas (Zevenhuizen)

Fitness clinic Moerkapelle 2 bij Beweegpunt Bas (Zevenhuizen)

23 januari 2017 20:45


Afgelopen zaterdag zijn ca. 10 spelers van Moerkapelle 2 op uitnodiging van Beweegpunt Bas in Zevenhuizen een middagje aan het fitnessen geweest.


Waar Ruud Salm namens onze sponsorcommissie de nodige contacten heeft bij fitnesscentrum beweegpunt Bas in Zevenhuizen ontstond het leuke idee om eens wat teams/spelers uit te nodigen van onze club voor een fitness clinic.

De spelers van Moerkapelle 2 waren zeer enthousiast, helaas kon niet iedereen i.v.m andere verplichtingen, maar toch reisde er een groep van ca. 10 spelers inclusief Ruud Salm richting Zevenhuizen.

Daar aangekomen stond onze instructeur Bas al met een grote glimlach (hij wist wat er komen ging) ons op te wachten.
 Na een korte warming up was het tijd voor het echte werk. En werd er onder toeziend oog en met de nodige instructies van Bas hard getraind aan de arm, been en buikspieren.

Waar er aan het begin nog even lacherig gedaan werd over de aantal kilo's aan gewichten wat er gebruikt moest worden, leken deze exact dezelfde gewichten elke paar minuten steeds zwaarder te worden.Maar ondanks het bijbehorende gepuf en geklaag tijdens de oefeningen, bleef de sfeer uitstekend en kunnen we terugkijken op een geslaagde clinic. En wie weet, voor herhaling vatbaar.

We willen Beweegpunt Bas hartelijk bedanken voor (de spierpijn) de leuke, gezellige en goede clinic.
 
Delen

Lees meer over:
beweegpunt bas

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!