Laatste groet aan Erevoorzitter Cor Rutgrink

17 april 2021 18:00

Vanmiddag, 17 april 2021, was er de gelegenheid om een laatste groet te brengen aan onze Erevoorzitter Cor Rutgrink die vorige week is overleden.
Dankbaar zijn wij dat wij bij zijn en onze vereniging hierbij hebben mogen stilstaan.

Circa 300 aanwezigen hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt.

Na de condoleance aan de familie en na 1 minuut stilte te hebben gehouden begaven de aanwezigen zich één voor één langs de rouwauto. Ook een aantal oud medewerkers van Cor zijn voormalig bedrijf waren hierbij aanwezig.

Bij het verlaten van ons complex vormden de aanwezigen een haag langs de route die de rouwauto’s reden. Onder applaus hebben allen aanwezigen een laatste groet aan Cor gebracht.

Een markante man die zo ontzettend veel voor v.v. Moerkapelle heeft betekend is helaas te vroeg van ons heengegaan.

Een indrukwekkende en eervolle gebeurtenis die ons allen nog lang zal heugen.

Enkele beelden treft u onderstaand aan.

Cor_voetbal_17-04-2021-11_kl.jpg

Cor_voetbal_17-04-2021-12_kl.jpg