Vacature hoofdtrainer v.v. Moerkapelle seizoen 2021-2022

Vacature hoofdtrainer v.v. Moerkapelle seizoen 2021-2022

13 januari 2021 12:45


Na het aangekondigde vertrek van onze huidige hoofdtrainer aan het einde van dit seizoen stelt v.v. Moerkapelle hierbij de vacature open naar een ambitieuze hoofdtrainer voor volgend seizoen voor onze A-selectie.

Vacature hoofdtrainer v.v. Moerkapelle seizoen 2021-2022

v.v. Moerkapelle is voor het voetbalseizoen 2021-2022 op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer voor onze A-selectie. Een trainer die graag wil presteren en het maximale uit de groep wil halen.

v.v. Moerkapelle is een mooie voetbalvereniging, een echte dorpsclub, midden in het Groene Hart van Zuid-Holland met een prachtige accommodatie. Momenteel beschikken wij over drie selectie elftallen die spelen op de zaterdag. Het 1e elftal speelt in de 4e klasse en het 2e elftal reserve 4e klasse.

Bij v.v. Moerkapelle vinden wij presteren van groot belang in combinatie met plezier en toewijding. Onze ambitie is om met het eerste elftal mee te doen in de top van de 4e klasse met zicht op promotie.

In de rol van hoofdtrainer ben je eindverantwoordelijk voor het technisch beleid binnen de selectie en alle bijkomende werkzaamheden. Dit in nauwe samenwerking met de trainer van het tweede elftal en in samenspraak met onze Technische Commissie (verder TC).  

Als hoofdtrainer heb je gezag, ben je een belangrijk visitekaartje met positieve uitstraling voor onze vereniging naar de buitenwereld toe en ben je daarbij zeker ook toegankelijk binnen onze vereniging.

Wij hechten veel waarde aan:

  • Enige ervaring in het trainersvak;
  • Een visie en/of speelstijl die aansluit bij de mogelijkheden van onze vereniging;
  • Ontwikkeling, doorstroming en begeleiding van jeugdspelers;
  • Open, transparante en korte communicatielijnen met TC, bestuur en alle geledingen binnen de vereniging die een bijdrage leveren aan het bereiken van het gewenste resultaat;
  • Saamhorigheid en teambuilding.

 

Ben jij die ambitieuze hoofdtrainer en klaar staat voor de uitdaging om onze ambities waar te maken en daarbij in het bezit is van diploma oefenmeester 2 diploma / UEFA B, dat de bevoegdheid verleent tot het trainen, begeleiden en coachen van voetballers, uitkomende tot en met de 2e klasse van de KNVB?  Stuur dan je motivatie en CV naar: senioren@vvmoerkapelle.nl !

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!