Hoofdtrainer Peters vertrekt na dit seizoen bij v.v. Moerkapelle

1 januari 2021 11:15

Na nu bijna drie seizoenen de selectie van v.v. Moerkapelle onder zijn hoede te hebben gehad gaat Peters na dit seizoen een nieuwe uitdaging aan bij de club waar hij jarenlang voetbalde, bij onze buurvereniging Be Fair.

Hoofdtrainer Peters vertrekt na dit seizoen bij v.v. Moerkapelle

Na nu bijna drie seizoenen de selectie van v.v. Moerkapelle onder zijn hoede te hebben gehad gaat Peters na dit seizoen een nieuwe uitdaging aan bij de club waar hij jarenlang voetbalde bij onze buurvereniging Be Fair.

De laatste twee seizoenen van Peters bij Moerkapelle werden beïnvloed door de ons alle bekende corona pandemie waardoor het voetbal een aantal keren is stilgelegd. Wij wensen Martijn als hoofdtrainer een vruchtbare periode bij Be Fair.

Dit betekent dat de Technische commissie in samenwerking met het bestuur binnenkort op zoek gaat naar de juiste invulling van de nu ontstane vacature.