Wedstrijdverslag Moerkapelle JO17-1 – BSC ’68 JO17-2, .

7 - 3

BSC '68 JO17-2

Onder 17, JO17-1, 3e klasse 4

14 oktober 2017 12:15

Ook nu stond de razende reporter weer langs de lijn bij de JO17-1. Dat levert weer een mooi verslag op!

Vorige week kon ik er helaas niet bij zijn i.v.m. de wedstrijd van Sven, nou na wat ik ook allemaal gehoord heb ben ik blij toe. Het komt er uiteindelijk wel op neer dat de wedstrijd door MKP gewonnen is met 2-3. Maar niemand weet eigenlijk nog wie er gescoord heeft, ik weet alleen dat er veel kaarten gegeven zijn en doelpunten onterecht zijn afgekeurd, maar MKP toch nog gewonnen heeft.

Maar nieuwe week, dus nieuwe ronden en nieuwe kansen en geen regen maar een mooi zonnetje. Thuis tegen BSC, was weer een paar minuten te laat, maar heb het idee dat ze thuis altijd 4 minuten eerder beginnen en ik dus elke keer het begin mis……. Maar goed BSC begint aanvallend en MKP begint belabberd. De eerste kans van BSC word goed benut een mooi lobje over Gino heen en zo is het 0-1. BSC zit er bovenop is fel en MKP lijkt nog niet echt wakker te zijn. De pass is of te hard of te kort ja en das niet handig. Mooi schot Jarno op het doel maar de keeper tikt hem via de paal weer het veld in maar niemand die alert is en de bal er dan lekker intikt. Het middenveld mist Matthias. Weer een kans voor MKP en jawel ons pofaddertje maakt met een kopbal de 1-1. Ik heb het idee dat ze nu eindelijk wakker zijn geworden en er wordt zowaar weer gevoetbald. Mooi strak schot van Lars op Jonathan maar die schiet hem helaas hard over. Dan Jeffrey met een mooi schot op Jonathan maar die staat buitenspel, dus helaas. Weer een mooi duel, Jeffrey heeft alleen last van de keeper die het scoren onmogelijk maakt. De scheids is niet gevoelig voor het gemekker van Jeffrey. Volgens al die coaches langs de zijlijn speelt MKP als een natte krant. En het kan dan ook niet uitblijven BSC scoort de 1-2. Nog één mooi schot van Jarno op Vito maar die komt net te kort. RUST.

Ik hoop dat er in de rust ff goed gezegd is hoe en wat, want dit leek nergens op. Jeffrey je weet het volgens je pa is je spel brandhout, daar is maar één oplossing voor, de 2e helft knallen! We beginnen feller dan in de 1e helft. Vrije trap MKP, Lars heeft een giga schot in gedachten, maar staat ten 1e buitenspel en ten 2de schiet ie mega hoog over. Weer een kans maar helaas zit de keeper er weer tussen en das een fel ventje, maar hij is maar 1,60 m. hoog, dus ik zou zeggen een lobje erover moet tot de mogelijkheden behoren. BSC probeert het ook weer maar Gino doet het prima en houdt zijn doel voorlopig leeg. MKP weer in de aanval maar ik denk dat Jeffrey even langs Hans Anders moet schiet ± 3,00 m. naast, helaas. Dan weer een kans voor MKP maar Floris is te lief en dan is het een eitje voor de keeper. Het heeft even geduurd, maar Jarno had gezien dat zijn pa er ook was en maakt dan eindelijk de 2-2. Nou is de beer los mag ik hopen. Ik heb het nog niet geschreven of Jeffrey maakt de 3-2 maar helaas ook BSC weet het doel weer te vinden en zo is het al weer snel 3-3. Wat een sukkels zijn het ook af en toe weer een uitgelezen kans en wat doen ze …….. niet scoren natuurlijk das gek. Maar dan gaan we het weer proberen en maakt Jonathan de 4-3. Weer een kans voor MKP maar Jeffrey weet niet te scoren. Zullen de boys aan de Red Bull hebben gezeten in de rust, ze krijgen vleugels. Corner BSC maar zo kunnen we er wel 100 hebben. MKP neemt de aanval over en Jeffrey gaat in zijn 6de versnelling en Jonathan zat nog in de 4de versnelling en zo vind je elkaar dus niet en word er niet gescoord. Afstandsschot van Jarno maar die gaat maar net naast. Dan een mooi subtiel schot van Jarno en de keeper tikt hem vervolgens binnen 5-3. Ze hebben eindelijk geluisterd. Nog meer fans voor Ries, opa Frans en oma Ger waren er ook al maar tante Anja is er ook en ziet Ries dan ook de 6-3 maken, ze is niet voor niets gekomen. Corner MKP Lars met een strak schot op het doel maar de laatste man van BSC weet hem er nog net uit te tikken. Lars baalt enorm en ik snap hem. Weer een kans voor MKP, voorzet van Jeffrey op Vito maar die schrok ervan en wist niet te scoren. Wat een kansen in deze 2de helft, dit moet toch wel enig voordeel geven zeg maar. BSC probeert het wel maar we houden de boel op slot achterin. En als ze al tot een schietpoging komen dan is het naast. MKP weer in de aanval weer een schot van Lars maar weer over……. Tis jouw dag niet vandaag. Heerlijk in de zon zo en MKP is aan de winnende hand dus dit is best uit te houden hoor. Kans voor Jeffrey maar die wil de bal met 80 km. per uur door het zijnet schieten, dat gaat niet. Mooie voorzet van Ries op Jarno, die dolt zijn tegenstander en schiet hem vervolgens naast. Dan nog een corner voor MKP Jeffrey draait hem bijna in 1x binnen er staat helaas niemand om hem alsnog binnen te tikken. Jarno dolt wat en mega kans Jeffrey maar die levert via de benen van een BSC speler een corner op. Die word dan ook genomen, strak schot en diverse kansen maar heel BSC staat in de 16 en geen kans om te scoren. Mooi aanval MKP en er word gescoord door ……. (vergeten op te schrijven, sorry), volgens de vlagger buitenspel, volgens de scheids niet en zo is het dus 7-3. Vlagger is hier zwaar gepikeerd over en gooit de stok in de ring. Na een zeer matige start gelukkig toch nog de wedstrijd om kunnen zetten in een winst potje. Volgende week een vriendschappelijke wedstrijd in het zeer landelijk gelegen Ter Aar – Langeraar.

Groetjes

Jeanette

Ja er zijn mensen die moeite hebben met mijn razende reporter……

Nog een leuk wist u datje van een moeder van onze speler, ik dacht zal je sparen en er geen naam bijzetten. Iedereen die wekelijks bij de JO17 staat te kijken weet gelukkig gelijk wie ik bedoel……

Wist u dat er een moeder is die dacht dat ze volgende week tegen vrouwen moesten voetballen, maar dat vr = voor een vriendschappelijke wedstrijd staat en niet voor vrouwen.

Wist u dat er een moeder is die ook haar eigen invulling heeft voor Be = bekerwedstrijd en geen Belgen.

Wist u dat er een moeder is die ook haar eigen invulling heeft voor Co = competitiewedstrijd en geen Co... ja dan zou ik het alsnog verraden, hahahaha!

Wist u dat deze moeder het idee heeft dat ze eerst moet nadenken voordat ze wat zegt en dat dat een heel goed idee is.

Echt u moet eens komen luisteren tijdens de wedstrijden van de JO17.