Scheidsrechter

Bot, N.T.J.

Accommodatie

Onbekend

Moerkapelle speelde zaterdagmiddag jl. de uitwedstrijd in en tegen Linschoten. De laatste wedstrijd daar was met grote cijfers verloren. Deze wedstrijd op een regenachtige zaterdagmiddag kan kort worden samengevat. Moerkapelle speelde aanvallende voetbal en Linschoten kon er op los counteren, waar de verdediging van Moerkapelle heel veel moeite mee had. Na 6 minuten spelen werd een vrije trap van Linschoten keurig binnengekopt. Daarna probeerde Moerkapelle de gelijkmaker te forceren, dat lukte niet. Nadat enkele counters goed waren afgelopen wist Linschoten halverwege de eerste helft de 2-0 te scoren. Vlak voor rust viel, uit een buitenspel situatie, zelf de 3-0, daarmee was de wedstrijd gespeeld.
In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet. Moerkapelle viel aan en Linschoten counterde. Na een klein kwartier spelen wist Linschoten ook de 4-0 te scoren. Trainer Bergen wisselde twee achterhoede spelers, maar het tij was niet meer te keren. Vlak daarna volgde volgende treffer. Een goede actie van de Roode redde voor Moerkapelle de eer. De eindstand op het scorebord was 6-1. Moerkapelle heeft de opwaartse lijn nog niet gevonden. Volgende week volgt nog de laatste de laatste wedstrijd voor de winterstop uit tegen Rijnstreek.

Opstelling Moerkapelle: Timo de Graaf, Thymen Eindhoven, Taco Drost, Jilles Eindhoven (67:Wouter Noorlander), Tim Koorevaar (72: Arco Verweij), Brend Hoogma, Daniël van den Hoven, Laurens Sluiter, Arthur de Roode, Justin van der Hoven, Harmen Verweij.